DSCmm 8515

 

6 листопада Україна відзначала  70-ту річницю визволення Києва від німецько-фашистських загарбників. Щороку цього визначного в історії країни дня кожен з нас згадує та вшановує пам'ять загиблих захисників Вітчизни, які віддали своє життя задля миру на нашій Землі.

 

Рівно сімдесят років тому Київ було звільнено від окупантів! Ціна цього визволення - сотні тисяч людських життів! Ми, їхні нащадки, не маємо права забувати про те, що вони для нас зробили, адже вони віддали найдорожче, що в них було – життя! Вшанування Героїв Другої світової війни – це чергове нагадування самим собі, що війна – це трагедія. І нам та нашим дітям необхідно винести урок з подій середини XX століття, щоб в майбутньому не допустити війн.


У цей день голова Київської міської ради профспілок Валентин Мельник, його заступники, голови членських організацій Міськпрофради, профактив міста, представники Молодіжної профспілкової ради разом з тисячами киян та гостей столиці спільною ходою та покладанням квітів до пам’ятника Невідомому солдату вшанували пам'ять загиблих захисників Вітчизни.

 

Київська міська рада профспілок

 

DSCmm 8544

 

DSCmm 8565

 

DSCmm 8545

 

DSCmm 8592

 

DSCmm 8658

 

DSCmm 8666

 

DSCmm 8686