DSC 3880

 

6 листопада Микола Шершун побував на Всеукраїнському турнірі з греко-римської боротьби. Разом з ним приїхали на змагання заступник голови ФПО Марія Рожко та голови обласних комітетів, члени президії ФПО. Це спортивне змагання присвячене памяті Віктора Степанського, майстра спорту з легкої атлетики з штовхання ядра, одного з найкращих спортсменів Рівненщини.

 

Такий турнір проводиться вже вшосте Обласною організацією ФСТ «Спартак» в пам’ять про чудову людину, керівника, Віктора Анатолійовича Степанського, котрий був 5-разовим чемпіоном України у 1983-87 рр., переможцем багатьох міжнародних змагань. Працював після закінчення спортивної кар’єри тренером - викладачем, директором ДЮСШ «Авангард». Виховав ряд спортсменів, майстрів спорту України. За його ініціативи у Рівненській області було відроджено спортивне товариство «Спартак». Головою товариства він був у 2000-2004 роках, та до своєї передчасної смерті.

 

У цьогорічному турнірі брали участь спортсмени з Польщі, Луцька, Тернополя, Рівного, Костополя та інших міст України. У боротьбі зясували і переможців, і переможених. Голова ФПО привітав спортсменів з перемогами та участю та вручив почесну грамоту Федерації профспілок області, а також подарунок - спортивний рюкзак у номінації «За волю до перемоги» переможцю.

Федерація профспілок області активно бере участь у відродженні та організаційному становленні спорттовариства «Спартак» та організаційно, методично підтримує ФСТ в його роботі.

Прес-служба Федерації профспілок Рівненської області

DSC 3888

DSC 3916

DSC 3910

DSC 3923