Федерація профспілок області 06 листопада провела чергову інформаційну зустріч з головами профспілкових комітетів м.Вінниці з порядком денним:

 

- ”Про роботу ФПО та її членських організацій щодо захисту трудових прав членів профспілок”

  

Відкрив та вів зустріч Голова Федерації профспілок області Володимир Паращук.

 

В ході зустрічі виступили:

 

1. З інформацією ”Про роботу ФПО та її членських організацій щодо захисту трудових прав членів профспілок” - Вадим Шевчук – керівник департаменту правового захисту та охорони праці Апарату ФПО;

2. З інформацією ”Про стан додержання законодавства про працю на підприємствах, установах та організаціях міста” – Сергій Оборончук – начальник територіальної державної інспекції з питань праці у Вінницькій області.                                                      

3. З інформацією Про правозахисну роботу профспілки працівників АПК м. ВінниціНаталія Тітаренко - голова Вінницької міської профспілки працівників АПК.

4. З інформацією ”Про правозахисну роботу профспілки працівників ЖКГ” – Олександр Сільницький – заступник голови ОК профспілки працівників ЖКГ.

5. З інформацією ”Про значення колективного договору в охороні праці”Олександр Калашнюкголовний технічний інспектор департаменту правового захисту та охорони праці Апарату ФПО.

6. З інформацією ”Про підсумки оздоровлення дітей влітку 2013 р. у м. Вінниці”Тетяна Ремішевська – завідуюча відділом оздоровчих закладів виконавчої дирекції Вінницького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

 

Також за підсумками обласного огляду-конкурсу профспілок і трудових колективів на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей та підлітків влітку 2013 р. Голова ФПО Володимир Паращук нагородив переможців.

 

В ході зустрічі були дани відповіді на запитання присутніх в залі.

 

Вінницьке ФПО

 

Изображение 003

 

Изображение 011