image001

 

Дорогі друзі!

Профспілка працівників культури України щиросердно вітає багатотисячну армію журналістів, режисерів, операторів, інженерів, всіх працівників вітчизняних мас-медіа, теле- та радіокомунікацій з професійним святом - Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку України.

Ви – люди надзвичайної професії, наділені не тільки талантом, а й щирою вдачею приносити в кожен дім світло обізнаності та радість спілкування. У час постійних і стрімких змін всіх вимірів життя Ви, забезпечуючи зв'язок людини зі світом, не тільки ознайомлюєте її з важливими подіями, але й робите життя цікавим і зручним, додаючи йому змістовності.

Завдяки самовідданій праці працівників інформаційної сфери з’являються нові масштабні проекти та зберігаються високі стандарти українського телебачення та радіомовлення, скорочуються відстані між містами, розповсюджується не тільки інформація, але і духовно-етичні цінності.

Засвідчуємо почуття глибокої пошани та щирої вдячності за ваш творчий труд, високий професіоналізм, громадянську позицію та пишаємось тим, що ви є членами саме нашої Профспілки.

Зичимо вам гарних новин на всіх телеканалах та радіохвилях. Хай кожен день в ефірі наповнюється радістю та додає віри у власні сили, а постійними супутниками будуть творче натхнення та невичерпні ідеї.    

Миру та благополуччя вам і вашим родинам! Життєвої наснаги, невичерпної енергії, завзяття і професійних успіхів задля розквіту нашої Україні!

 

Від імені Президії ЦК Профспілки,

Голова Профспілки

Л.Ф.Перелигіна