фото

У перший день весни, за ініціативою координаційної ради голів профспілкових комітетів (м.Пологи Запорізької області), до Міжнародного жіночого дня, відбулося свято «Її величність Жінка».
Свято жіночності, краси та мудрості, яке прославляє жінку-матір, жінку-порадницю, мудру горлицю, яка здатна обійняти своїми крильми весь світ, укриваючи його від болю, тривог і негараздів. Та, як зазначила голова Координаційної ради профспілок району Зоя Мовчан, у першу чергу, це свято возвеличує жінку з активною життєвою позицією, жінку, яка своїми власними силами змогла досягти успіху, і тепер нею може пишатися Пологівський край.
Центром уваги стали Валентина Щеннікова – вихователь дошкільного закладу «Казка», Єлизавета Хижня – фінансовий директор ТОВ «Дніпрокераміка», Любов Сальник – приватний підприємець, Олена Лозицька – фінансовий директор хімзаводу «Коагулянт», Ірина Чичирова – старша медична сестра Пологівської ЦРЛ, Клавдія Сокирко – секретар Григорівської сільської ради, Інна Фісун – оператор комп'ютерного набору Пологівської друкарні, Людмила Сімоненко – директор Пологівського реабілітаційного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, Марина Довгаленко – голова профкому Пологівського олійноекстракційного заводу та Людмила Сова – директор ТОВ «Телерадіокомпанія «Славія».
Учасниць вітали та під оплески глядачів запрошували на сцену, де їх представляли колеги, рідні та друзі. Кожна розповідь супроводжувалася калейдоскопом фотографій, доповнених життєвими історіями з емоційним забарвленням.
До жінок зі словами привітань, подяки та пошани звернулися Юрій Коноваленко – голова Пологівської РДА, Павло Журавльов – голова районної ради, Віктор Корольов – міський голова, Антоніна Матвєєва – начальник служби у справах дітей Запорізької ОДА. Учасницям святкової програми за активну діяльність та вагомий внесок у розвиток рідного краю було вручено квіти та подарунки.
Також з привітаннями звернувся заступник голови облпрофради Ігор Скороходов – він вручив грошові премії та Почесні грамоти Запорізької обласної ради профспілок Світлані Пустовойтенко – помічнику генерального директора адміністративно-господарської діяльності та голові профкому ТОВ «Дніпрокераміка», Інні Спудці – старшій медичній сестрі фізіо-терапевтичного кабінету Пологівської ЦРЛ, Тетяні Арестенко – вчителю Кінськороздорівського НВК, Оксані Фесенко – голові профспілкового комітету ТОВ «Агрофірма «Комунар», Ірині Півень – заступнику голови Пологівської РДА, голові райкому профспілки працівників держустанов, та Ірині Петровій – токарю цеху технологічного обладнання, голові профспілки цехкому.
Найемоційнішим моментом святкового вечора стала зустріч Олега Продана, який відбуває строкову службу, з мамою Галиною Продан. Для неї коротка відпустка сина стала справжнім сюрпризом, адже вона не підозрювала, що організатори свята підготують їй розкішний подарунок напередодні 8 березня. Ця зустріч стала можливою завдяки сприянню командира військової частини А-1978 (Уральські казарми), полковника Сергія Брусова, та підполковника Ігоря Немінського. Вони пішли на зустріч організаторам свята і надали хлопцю триденну відпустку. Погостювавши у матусі, Олег повернувся до військової частини.
Не обійшов увагою жіноцтво Пологівщини і народний депутат України Олександр Дудка, який надіслав кошик чудових квітів і передав свої особисті вітання з нагоди жіночого свята.

Запорізька обласна рада профспілок

фото2