IMG 0729

19 березня відбулася XI звітно-виборна конференція Севастопольської міської Ради профспілок.

У роботі конференції взяли участь Голова ФПУ Ю.М.Кулик, голова Севастопольської міської організації роботодавців, керівники міської та районних державних адміністрацій, міської Ради депутатів, міського центру зайнятості, Головного управління Пенсійного фонду, ФСС з ТВП та від нещасного випадку на виробництві.

З доповіддю про роботу Севастопольської міської Ради профспілок за 2008 – 2013 роки виступила її голова Калуженко О.В.

Роботу міської Ради профспілок за цей період визнано задовільною.
Визначено пріоритетні завдання профспілок міста на наступний період.

У своєму виступі Голова ФПУ Ю.М.Кулик торкнувся найбільш актуальних проблем соціально-економічного та правового захисту працівників в умовах подолання глобальної економічної кризи  та окреслив завдання профспілок щодо подальшої роботи у цьому напрямі.

Головою об'єднання профспілок і організацій профспілок «Севастопольська міська Рада профспілок» на новий термін одноголосно обрано Калуженко Олену В'ячеславівну.

Після виборів голови грамотами ФПУ, міської Ради депутатів, Севастопольської міської Ради профспілок були нагороджені профспілкові активісти м. Севастополя.

ІАЦ

IMG 0727