Благодійна акція “Вища школа — середній” відбулася в м. Ніжині

IMG 4017

25 червня в стінах Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя пройшла благодійна акція “Вища школа — середній”. Захід було проведено в рамках програми, започаткованої первинною профспілковою організацією працівників Університету та профспілковою організацією історико-юридичного факультету.

Ще на початку навчального року профбюро, професорсько-викладацький склад за підтримки студентства розпочали виготовлення та збір графічно-наочного матеріалу та додаткової літератури краєзнавчого характеру, яка була передана у загальноосвітні школи Носівського району.

Голова Носівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Євген Бондарчук зазначив: “Зібрані викладачами університету матеріали стануть у пригоді не лише вчителям шкіл, а й в першу чергу учням”. Також він запевнив, що матеріали передані вузівською профспілкою, будуть розподілені між усіма школами району. У свою чергу голова профкому Університету Олексій Лейберов наголосив, що програма започаткована Профспілкою і надалі буде працювати, а подібні акції стануть регулярними. В планах — проведення подібної акції допомоги школам м. Ніжина.

Олексій Лейберов

голова первинної профспілкової організації