Відбулось засідання УС Платформи громадянського суспільства Україна - ЄС

888   21 січня відбулось перше у цьому році засідання УСПГС, де було розглянуто низку актуальних питань її діяльності в 2019 році.   Платформа обговорила план своєї роботи та робочих груп, зокрема з підготовки звіту про роботу УСПГС протягом минулого 2018 року, з внесення змін до Регламенту УСПГС, проведення спеціалізованого семінару із стратегічного планування, підготовки тематичних доповідей та ін. Серед заходів, що проходитимуть під егідою Платформи вже у найближчий період,..

Підсумки Ради асоціації Україна-ЄС: євроінтеграційний порядок денний на 2019 рік

630 360 1545219764-896   Учасники прес-конференції 19 грудня в "Укрінформі" обговорили основні результати цьогорічної Ради асоціації, що відбулась у Брюсселі 17 грудня ц.р., оцінили нинішню ситуацію з виконанням Угоди про асоціацію, назвали основні здобутки і виклики та окреслили ключові завдання і можливості у пріоритетних сферах європейської інтеграції, в яких Україна має досягти прориву наступного року.   Громадські експерти представили аналітичний документ щодо перспектив поглиблення європейської інтеграції та охарактеризували..

Українська сторона Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС

46189987 2401388649936021 8233985908873887744 o   14 листопада проведено розширене засідання Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС за участю європейських партнерів. Зокрема, у засіданні взяли участь Лукаш Цурило, співголова ПГС та Секретар Європейської сторони ПГС Катаріна Альбрехтова. Учасники зустрічі обговорили дати та формат спільного засідання Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, проведення якого планується у квітні 2019 р. Також були визначені попередні теми доповідей для цього засідання. Учасники зустрічі домовились про..

Україна – ЄС. Реалізації Угоди про асоціацію – новий імпульс

Б   З ініціативи Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна - ЄС відбулась чергова робоча зустріч її представників з Віце-Прем‘єр-Міністром України Іванною Климпуш-Цинцадзе щодо порядку денного участі громадянського суспільства в процесі євроінтеграції.  Члени  УС ПГС Україна – ЄС проінформували  Віце-Прем‘єр-Міністра України про хід та підсумки виборчого процесу в УС, про ті проблеми, які турбують громадськість і потребують обговорення і вирішення за участю органів виконавчої влади. Як зазначив член..

Огляд новин з ЄС, євроінтеграції та Східного партнерства за 1 - 25 червня

5515e984-4be0-4cbd-9296-f513c5886ef8   У червні Європарламент ухвалив надання Україні 1 млрд. євро макрофінансової допомоги для підтримки її зовнішніх фінансових зобов’язань. Його майбутньому отриманню сприятиме той факт, що Верховна Рада в цьому місяці прийняла закон про антикорупційний суд. Європейська Комісія припинила антидемпінгове розслідування щодо імпорту до ЄС українських феросплавів, а Рада ЄС продовжила обмежувальні заходи проти анексованого Росією Криму. Водночас в цьому місяці Швеція видала дозвіл на будівництво газогону..

Про чергову робочу зустріч Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС із Віце-Прем‘єр-Міністром України І.О.Климпуш-Цинцадзе

36679341 10217018824525665 7402701877860630528 n Відбулась чергова робоча зустріч Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС із Віце-Прем‘єр-Міністром України І.О.Климпуш-Цинцадзе щодо порядку денного участі громадянського суспільства в процесі євроінтеграції:- комплексної реформи заробітної плати як відповідь на найгостріші виклики для країни (трудова міграція і збереження трудового потенціалу, підвищення цін на енергоносії та комунальні послуги, пенсійна реформа тощо);- залучення регіональних громад і влади до виконання Угоди про асоціацію в частині захисту довкілля;-..

Робочі групи Української сторони Платформи громадянського

Робоча група 1 «Політичний діалог, зовнішня та безпекова політика», Координатор - Ростислав Томенчук, Український інститут міжнародної політики Робоча група 2 «Свобода, юстиція, права людини», Координатор – Вадим Міський, ГО «Лабораторія демократичних трансформацій». Робоча група 3 «Економічна співпраця, зона вільної торгівлі, транскордонне співробітництво», Координатор - Тетяна Тимошенко, Всеукраїнська федерація роботодавців у сфері туризму України Робоча група 4 «Зайнятість, соціальна політика, рівні можливості та здоров’я», Координатор - Василь Андреєв, Профспілка працівників будівництва і промисловості будівельних..

Голову ФПУ Григорія Осового обрано членом УС ПГС на новий термін

15055812 1226196944105526 5597259797825595359 n У зв’язку із закінченням повноважень поточного складу УС ПГС 12 червня ц.р. у готелі «Турист» відбулося зібрання представників всеукраїнських об'єднань профспілок для виборів членів УС ПГС від профспілок на новий термін.   Участь у Зібранні взяли 68 делегатів - представників п’яти національних профоб’єднань: Федерації профспілок України, Конфедерації вільних профспілок України, Федерації незалежних профспілок України, Всеукраїнського Альянсу профспілок та Федерації професійних спілок працівників малого та..

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗІБРАННЯ З ВИБОРІВ ТРЬОХ ПРЕДСТАВНИКІВ ПРОФСПІЛОК ДО НОВОГО СКЛАДУ УС ПГС

images   12 червня 2018 року відбудеться Зібрання з виборів трьох представників профспілок до нового складу Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС з терміном повноважень 2,5 роки.   Відповідно до Регламенту виборів представників профспілок до складу УС ПГС, участь у Зібранні можуть взяти представники легалізованих всеукраїнських об’єднань профспілок.   Квота делегування представників профспілок на зібрання від профоб’єднань: один представник від кожної всеукраїнської профспілки, яка є членською організацією національного профоб’єднання, та керівник національного профоб’єднання. Кожне..

Відкрито реєстрацію учасників Асамблеї української сторони платформи громадянського суспільства Україна-ЄС

img 3840-1024x636 Після опрацювання заявок буде сформований склад учасників Асамблеї УС ПГС, які отримають відповідне підтвердження. Учасникам буде надіслана програма Асамблеї та посилання на форму для номінування координаторів робочих груп та членів УС ПГС від громадських об’єднань.   Реєстрація учасників Асамблеї УС ПГС. Будь-ласка, заповніть анкету для участі у Асамблеї УС ПГС (19 червня 2018 р., м. Київ) до кінця дня 31 травня 2018 р. Заявки, які надійдуть..

Більше статей...

1. Доповідь Української сторони ПГС на тему бідності і трудової міграції
  2. Голова ФПУ Григорій Осовий бере участь у 6-му засіданні Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС
  3. Уряд оприлюднив План заходів з виконання Угоди про асоціацію
  4. Роль оплати праці в скорочені бідності та її вплив на трудову міграцію в Україні
  5. Уряд і Парламент схвалили Дорожню карту виконання Угоди про асоціацію
  6. Формування бази експертів УС ПГС
  7. Вийшов урядовий звіт про виконання Угоди про асоціацію за 2017 рік
  8. Готується публічний звіт УС ПГС
  9. Визначено пріоритети Української сторони Платформи громадянського суспільства (УС ПГС) на 2018 рік
  10. АКТУАЛЬНО. Григорій Осовий: «Рекомендації Платформи громадянського суспільства Україна - ЄС будуть сприяти успішному виконанню Угоди про асоціацію»
  11. ДОПОВІДЬ УС ПГС щодо імплементації євроінтеграційних реформ у сфері науки і технологій
Архiв
<< < Березень 2019 > >>