Голова ФПУ Григорій Осовий обговорив з Прем’єр-Міністром України Володимиром Гройсманом питання захисту прав профспілок, у тому числі майнових

КАБМИН   На доручення Президії Федерації профспілок України (Постанова Президії ФПУ від 21 червня) Голова ФПУ Григорій Осовий мав робочу зустріч з Прем’єр-Міністром України Володимиром Гройсманом з метою проінформувати Голову Уряду про позицію профспілок щодо наступу на права профспілок, у тому числі майнові, та запропонувати шляхи вирішення цієї актуальної проблеми. Профспілковий лідер проінформував Володимира Гройсмана про складну ситуацію, у якої опинилися профспілки у зв’язку з намаганнями з боку..

Інформація щодо заходів управління маркетингу та розвитку туризму ПрАТ «УКРПРОФТУР»

ТУР Протягом 5 місяців 2018 року, з метою збільшення обслуговування на туристичних маршрутах та збільшення реалізації туристсько-екскурсійних послуг та для досягнення кращих фінансових результатів і максимального використання номерного фонду готелів та сезонних баз системи працівниками управління маркетингу та розвитку туризму  ПрАТ «УКРПРОФТУР» були проведені наступні заходи: Враховуючі позитивний досвід проведених контрольних закупок та з метою моніторингу та перевірки готельних комплексів системи ПрАТ «УКРПРОФТУР» на предмет надання готельних..

На виконання рішень Робочої групи з координації дій членських організацій з питань захисту майнових прав профспілок

ФПУ                                                                                                                                ФЕДЕРАЦІЯ ПРОФЕСІЙНИХ СПІЛОК УКРАЇНИ     вул. Шота Руставелі, 39-41, Київ  01033 тел. (044) 289-01-11, факс 289-76-50 електронна пошта: \n Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ,  код ЄДРПОУ 00014479                                                                                                                                                                        Суботі М.В.     Шановний Миколо Васильовичу!   26 червня 2018 року відбулося засідання Робочої групи з координації дій членських організацій з питань захисту майнових прав профспілок, яка  провела..

Постанова № П-15-3 «Про хід виконання постанови Ради ФПУ від 29.03.2018 №Р-4-4 «Про наступ на права профспілок, у тому числі майнові» та постанови Президії ФПУ від 28.02.2018 №П-13-2 «Про наступ на права профспілок»

Постанова № П-15-3 «Про хід виконання постанови Ради ФПУ від 29.03.2018 №Р-4-4 «Про наступ на права профспілок, у тому числі майнові» та постанови Президії ФПУ від 28.02.2018 №П-13-2 «Про наступ на права профспілок»

Постанова №Р-4-4 "Про наступ на права профспілок, у тому числі майнові"

Григорій Осовий: законодавче врегулювання правового режиму майна профспілок — ключова умова їх незалежності

b277d5509b8ae74a77fc6c960913dfe5 Сьогодні, 12 червня, у газеті Верховної Ради України «Голос України», № 106 вийшла в світ стаття Голови Федерації профспілок України Григорія Осового.   У ній зазначено, що нині у господарських судах України перебуває понад 200 проваджень, де органами прокуратури та іншими державними органами порушується питання щодо визнання права державної власності на об'єкти, що наложать профспілковим організаціям, вилучення та передачі їх у державну власність. Уже винесено низку рішень,..

Свавілля. В Дніпрі здійснено рейдерський захват профспілкового готелю "Рассвет" (відео)

IMG-6383a20c028a35b1588274dfd8e5d4df-V 29 травня в Дніпрі здійснено рейдерське захоплення профспілкового готелю "Рассвет". У приміщенні невідомими людьми зламані двері. Державний судовий виконавець в супроводі цих невідомих та представників поліції вірвалися у будівлю і вимагали всіх проживаючих, а також трудовий колектив готелю здати ключі та залишити приміщення. Представники профспілок і ПрАТ "Укрпрофтур" розцінюють такі зухвалі дії як прояв правового свавілля та намагання суду захопити профспілкову власність.

АКЦІЯ. Захистимо профспілкове майно та законні права трудового колективу ПрАТ «ДНІПРОТУРИСТ»!

15a37166f3 Рішуче «Ні!» на адресу тих, хто намагається привласнити майно, що за законом і по праву належить профспілкам, лунає сьогодні, 29 травня, в Дніпрі. Представники всеукраїнських профспілкових організацій міста та Дніпропетровської області, трудові колективи акціонерних товариств, заснованих за участі ПрАТ «Укрпрофтур», представники профспілкових організацій та трудових колективів регіону проводять мирне зібрання на захист профспілкового майна та прав трудового колективу ПрАТ «ДНІПРОТУРИСТ».   Акція проходить згідно з рішенням..

Про підсумки попереджувальної акції протесту в м. Ужгороді 16 травня і подальші дії профспілок

А  На адресу Голови Федерації профспілок України Григорія Осового надійшов лист голови Закарпатської обласної ради профспілок Володимира Фленька про підсумки попереджувальної акції протесту в м. Ужгороді 16 травня і подальші дії профспілок.   У зверненні говориться: «Шановний Григорію Васильовичу!   Щиро вдячні за підтримку і допомогу у проведенні попереджувальної акції протесту профспілок 16 травня в м. Ужгороді. Резолюцію акції протесту направлено для реагування Президенту України, Прем’єр-міністру України, Голові Верховної Ради України..

ФОТОРЕПОРТАЖ ПРО ПОПЕРЕДЖУВАЛЬНУ АКЦІЮ ПРОФСПІЛОК В УЖГОРОДІ

АК16         16 мая в Ужгороді відбулась масова попереджувальна акція профспілок на захист соцііально-економічних прав працівників, законних прав профспілок, у тому числі майнових. Пропонуємо до вашої уваги фоторепортаж про цю подію нашого спеціального кореспондента Олексія Петруні.     АК4   АК5   АК6   АК7   АК8

Більше статей...

1. Телеканал Zik, 15 травня 2018 року. Профспілка будівельників спільно з Держпраці викриває нелегалів на будмайданчиках (відео)
  2. НА ЧАСІ. Попереджувальна акція протесту профспілок відбулася в Ужгороді
  3. Звернення щодо ігнорування майнових прав профспілок
  4. Телекомпанія М-студіо, 16 травня 2018 року. Попереджувальна акція протесту профспілок пройшла в Ужгороді (відео)
  5. Телеканал Тиса-1, 16 травня 2018 року. Акція протесту профспілок відбулася в Ужгороді (відео)
  6. Телеканал Інтер, 16 травня 2018 року, програма "Подробиці". Профсоюзный протест в Ужгороде (відео)
  7. Покладемо край рейдерству стосовно профспілок!
  8. 16 травня – попереджувальна акція протесту профспілок Закарпаття в м. Ужгороді
  9. АКЦІЯ. Разом захистимо права людини праці, права профспілок!
  10. ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ. Разом захистимо права людини праці, права профспілок!
  11. ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ. Негайно зупинити наступ на права профспілок!
Архiв
<< < Липень 2018 > >>