ПРОЕКТ ГЕНУГОДИ. Профспілки наполягають на дотриманні принципу справедливої оплати праці

IMG 3684 Жваво, бурхливо, але по-діловому, конструктивно проходило 12 березня засідання Спільної робочої комісії повноважних представників Сторін з ведення колективних переговорів з укладання Генеральної угоди на новий строк. IMG 3687   Профспілкову делегацію очолював Перший заступник Голови СПО об’єднань профспілок, заступник Голови ФПУ Олександр Шубін. За пропозицією профспілкової сторони головну увагу учасники засідання приділили розділу Генугоди «Оплата праці». Як було зазначено, саме це питання має..

ПОЗИЦІЯ ПРОФСПІЛОК. Генеральна угода має передбачати ефективні соціальний захист та охорону праці

РАБ   1 березня відбулось засідання тристоронньої Робочої групи за напрямом «Охорона праці та соціальний захист» проекту Генеральної угоди на новий строк. В заході взяли участь представники профспілок, органів виконавчої влади та роботодавців.   Головував під час засідання Голова Профспілки авіапрацівників України Михайло Козич. Профспілкову сторону також представляли керівник Департаменту захисту соціально-економічних прав апарату ФПУ Людмила Остапенко, керівник Департаменту охорони праці апарату ФПУ Юрій Андрієвський, керівник Управління соціального страхування і..

ПОЗИЦІЯ ПРОФСПІЛОК. Генеральна угода має відповідати європейським стандартам і конвенціям МОП

ГЕ   Запросити на наступне засідання Спільної робочої комісії для ведення колективних переговорів і підготовки проекту Генеральної угоди на новий строк Національного координатора МОП в Україні Сергія Савчука для обговорення відповідності цього важливого документу вимогам конвенцій Міжнародної організації праці. З такою пропозицією вступив керівник Робочої комісії об'єднань профспілок з укладання Генеральної угоди на новий строк, заступник Голови ФПУ Олександр Шубін на засіданні СРК, що відбулось 26 лютого..

ПОЗИЦІЯ ПРОФСПІЛОК. Новій Генеральній угоді - соціальне наповнення

IMG 2900   21 лютого відбулось засідання тристоронньої Робочої групи за напрямом «Охорона праці та соціальний захист» проекту Генеральної угоди на новий строк. В заході взяли участь представники профспілок, органів виконавчої влади та роботодавців.   IMG 2909    Сторону профспілок представляли голова Профспілки авіапрацівників України Михайло Козич, керівники департаментів та управлінь апарату ФПУ Юрій Андрієвський, Володимир Максимчук, голова ППО ФПУ Марія Гриценко, представники галузевих профспілок та апарату..

Обговорюються напрями проекту Генеральної угоди

ГЕНА   14 лютого відбулось засідання тристоронньої Робочої групи за напрямом «Охорона праці та соціальний захист» проекту Генеральної угоди на новий строк. В заході взяли участь представники профспілок, органів виконавчої влади та роботодавців.   Сторону профспілок представляли голова Профспілки авіапрацівників України Михайло Козич, керівники департаментів та управлінь апарату ФПУ Лариса Ровчак, Юрій Андрієвський, Володимир Максимчук, голова ППО ФПУ Марія Гриценко, представники галузевих профспілок та апарату Федерації профспілок України. Нагадаємо,..
Архiв
<< < Квітень 2018 > >>