19 листопада – День працівників сільського господарства

-v-selskoe-khozyaystvo       Шановні спілчани!   Сердчно вітаю вас із  професійним святом – Днем працівників сільського господарства! Це свято – визнання державою і суспільством важливості праці сільського трудівника. Ваш досвід, професіоналізм, поєднання традиційних та новітніх методів господарювання є визначальними факторами для забезпечення добробуту громадян. Прийміть низький уклін за вашу працьовитість та відповідальне ставлення до роботи. Щиро бажаю вам нових трудових досягнень та гідної оцінки державою і суспільством вашої праці. Удачі, щастя та..

До річниці створення НСПП

znak-1   Шановний Олександре Ярославовичу! Шановні колеги!   Від імені Федерації профспілок України щиро вітаємо Вас і весь колектив Національної служби посередництва і примирення з 19-річницею з дня утворення Служби. За свою діяльність Служба посіла достойне місце в системі органів державної влади в Україні та напрацювала дієвий механізм забезпечення сприятливого соціального клімату, злагоди в суспільстві. Фахівці Служби постійно працюють над удосконаленням своєї роботи, яка направлена на стабілізацію соціально-трудових відносин, сприяння вирішенню колективних..

17 ЛИСТОПАДА – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СТУДЕНТІВ

23659834 1593499767359903 1657806961 o     Дорогі друзі! Шановні студенти!   Щиро вітаю вас із вашим днем – Днем студента – святом, що об'єднує молодих людей в усьому світі! Українські студенти – це найбільш креативні, мобільні, успішні та сміливі люди, які розуміють, чого хочуть від життя. Вони прагнуть якісних змін, випробовують власні сили й уміння у пошуках нових горизонтів та активно пізнають світ. Щиро бажаю вам примножувати свою енергію,..

16 листопада – День працівників радіо, телебачення та зв’язку!

tvcamera Шановні працівники радіо, телебачення та зв'язку!   Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята! Динамічний розвиток засобів комунікації та інформаційних технологій, телебачення і радіо — невід’ємна складова сучасного життя. Завдяки вашому професіоналізму та відповідальному ставленню до своєї роботи громадяни оперативно отримують достовірну інформацію про всі події, що відбуваються в світі, формується суспільна думка та розвивається громадянське суспільство, постійно зростає якість надання послуг зв’язку. Прийміть щирі слова подяки за вашу..

Профспілка працівників зв'язку України вітає спілчан з професійним святом

радіо e3b910d5b383475daaed077ecf577ef9 Шановні колеги, шановні зв'язківці!   Від імені Профспілки працівників зв'язку України прийміть найщиріші  вітання з нагоди професійного свята - Дня працівників радіо, телебачення і зв'язку! Сьогодні галузь зв'язку та інформатизації є складовою інфраструктури   економіки країни, її інноваційного розвитку та  одним із основних розбудовників інформаційного суспільства. Новітні комунікаційні технології стають невід’ємною складовою соціально – економічного розвитку суспільного життя, все більше процеси взаємодії держави та громадянина відбуваються за допомогою..

Привітання Профспілки працівників культури з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку України