19 травня – День науки в Україні

ima День науки в нашій країні був встановлений Указом Президента України № 145/97 від 14-го лютого 1997-го року «на підтримку ініціативи відомих вчених, наукових установ, а також професійних спілок»,  і відзначається щорічно у третю суботу травня. Україна являє собою державу з високим рівнем освіти і науки. У цей день ми вшановуємо наукові традиції та досягнення учених, якими пишаємося, і на які покладаємо великі сподівання. Адже рівень розвитку..

19 травня в Україні відзначається День Європи

unnamed День Європи – щорічне свято миру, спільних цінностей і єдності в країнах Європейського союзу. В Україні це свято відзначається в третю суботу травня відповідно до Указу Президента № 339/2003 від 19 квітня 2003р. Основою для появи цього свята стало підписання Декларації Шумана. Цей історичний документ був підписаний 9 травня 1950 року. Тоді в Парижі зібралися представники ряду європейських держав, які вирішили об'єднати свої сили для промислового..

Щиро вдячні за підтримку і допомогу!

АК         Хочеться висловити щиру подяку за підтримку під час попереджувальної акції протесту профспілок в місті Ужгороді територіальним профоб’єднанням Вінницької (Колесник М.П.), Волинської (Дубинка-Філозоф І.А.), Івано-Франківської (Басюк І.Є.), Львівської (Дацько Р.М.), Рівненської (Шершун М.Х.), Тернопільської (Присяжний А.В.), Хмельницької (Харьковський Г.П.), Чернівецької (Шкварковський В.А.), Сумської (Євдокимова Т.О.), Житомирської (Паламарчук Н.А.), Українській федерації профспілкових організацій – профспілці працівників підприємств з іноземними інвестиціями, господарських товариств, організацій та..

День вишиванки - 2018

IMG 3017   Сьогодні, у Всесвітній день вишиванки, працівники апарату Федерації профспілок України, її членських організацій, керівники ФПУ, працівники Готельного комплексу "Дружба" традиційно святкують це чудове і красиве свято.   Воно до душі нашим колегам, справжнім патріотами України, і покликане популяризувати українську культуру та традиції.   Отже, святкуємо разом!   20180517 130952  IMG-e8ca3f0b1487e9f8da9c78435e765176-V Прес-центр ФПУ

ВІТАЄМО!

Matov Федерація професійних спілок України щиро ві­тає Валерія Олексійовича МАТОВА – голову Профспілки працівників атомної енергетики та промисловості України, з ювілейним днем народження! Зичимо міцного здоров’я, невичерпної енергії, наснаги та подальших успіхів у професійній діяльності!   ФПУ

Більше статей...

1. Пам’ятаємо. Перемагаємо.
  2. Відбулась консультативна зустріч представників СПО об’єднань профспілок з Міністром соціальної політики України Андрієм Ревою
  3. Голова ФПУ Григорій Осовий провів скайп-конференцію щодо Всеукраїнської попереджувальної акції протесту
  4. Телеканал Інтер, 1 травня 2018 року, програма "Подробиці". Украинские профсоюзы отметили День труда (відео)
  5. Національною поліцією відкрито кримінальне провадження у зв'язку з нападом на профспілкових активістів
  6. Звернення Федерації профспілок України до членів профспілок з нагоди Дня праці – 1 Травня
  7. Голова ФПУ Григорій Осовий взяв участь у церемонії покладання квітів на Алеї загиблим на виробництві
  8. АКТУАЛЬНА ТЕМА. Загарбникам – рішучу відсіч!
  9. 26 квітня в Україні - День чорнобильської трагедії
  10. Телеканал Інтер, 12 квітня 2018 року, програма "Подробиці". В Полтаве прокуратура отобрала дом профсоюзов у украинцев - Каплин (відео)
  11. Пропозиції профспілок до Бюджетної резолюції мають бути враховані
Архiв