Профспілка працівників освіти і науки України вітає спілчан із Днем студента

Studday2018-01       Дорогі друзі! Шановні студенти!   Юність і студентські роки – прекрасна й незабутня пора! Кожен день несе щось нове, перспективне, незвичайне і свіже у сприйнятті! Щиро вітаю вас із Днем студента – справжнім святом, яке об'єднує молодь усього світу! Бажаю вам щоб студентські роки стали яскравою сторінкою вашої книги життя, навчання – давалося легко, дружба зі студентської лави була вірною і міцною, а перша студентська любов – найчистішою! Творчості вам,..

Національній службі посередництва і примирення – 20 років

110311-06     Голова Федерації професійних спілок Григорій Осовий  привітав Національну службу посередництва і примирення з 20-річчям від дня  її утворення:     Голові Національної служби посередництва і примирення Окісу О.Я.    Шановний Олександре Ярославовичу!    Щиро вітаю Вас із визначною подією – 20-річчям від дня створення Національної служби посередництва і примирення. Історія створення і становлення НСПП тісно пов’язана з процесами державотворення в Незалежній Україні та формуванням громадянського суспільства. За цей час Національна служба посередництва і примирення перетворилася в..

Українська сторона Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС

46189987 2401388649936021 8233985908873887744 o   14 листопада проведено розширене засідання Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС за участю європейських партнерів. Зокрема, у засіданні взяли участь Лукаш Цурило, співголова ПГС та Секретар Європейської сторони ПГС Катаріна Альбрехтова. Учасники зустрічі обговорили дати та формат спільного засідання Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, проведення якого планується у квітні 2019 р. Також були визначені попередні теми доповідей для цього засідання. Учасники зустрічі домовились про..

16 листопада – День працівників радіо, телебачення та зв’язку!

1542286310 181115 news 08-07     Шановні працівники радіо, телебачення та зв'язку!   Прийміть сердечні вітання з нагоди вашого професійного свята! Сучасне життя неможливо уявити без динамічного розвитку засобів комунікації та інформаційних технологій, телебачення і радіо. Завдяки вашій щоденній творчій праці і професіоналізму громадяни оперативно отримують достовірну інформацію про життя суспільства, користуються якісними послугами зв’язку. Прийміть щирі слова вдячності за вашу самовідданість обраній справі та громадянську позицію. Бажаю всім працівникам радіо, телебачення та..

Профспілка працівників зв'язку України вітає спілчан із професійним святом

45454imag99   Шановні колеги - зв'язківці!   Прийміть найщиріші вітання з професійним святом - Днем працівників радіо, телебачення і зв'язку! Професійне свято – гарний привід згадати про вагомий внесок галузі зв'язку та інформатизації у становлення та розвиток нашої країни, про її важливу роль у суспільному та інформаційному житті, про значення щоденної роботи працівників галузі. Сучасне життя неможливе без засобів масової комунікації та інформаційних технологій. Кожен день працівники державних підприємств зв'язку, товариств,..

Виступ Голови СПО Г.В.Осового на засіданні Уряду 14.11.2018 (відео)

ВИМОГИ ФПУ – НА КОНТРОЛІ ФПУ. Глава Уряду Володимир Гройсман надав відповідні доручення щодо проведення зустрічі з профспілками

zvern У відповідь на звернення Голови ФПУ Григорія Осового до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана щодо необхідності проведення зустрічі з керівниками всеукраїнських галузевих профспілок та територіальних профоб'єднань Прем’єр наддав доручення Першому віце-прем'єр-міністру України - Міністру економічного розвитку і торгівлі України Степану Кубіву, Міністру соціальної політики України Андрію Реві, іншим високо посадовцям провести таку зустріч з метою обговорення пропозицій профспілок до проекту Державного бюджету України на 2019 рік..

ВИМОГИ ПРОФСПІЛОК – НА КОНТРОЛІ ФПУ. Оперативна інформація щодо урядових доручень

14724656 535054546686587 5605498157027339071 Інформація Управління соціального діалогу та колективно-договірного регулювання ФПУ щодо реакції КМУ на вимоги Всеукраїнської акції профспілок акції 17 жовтня 2018 року.   Надано відповідні доручення Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б. на вимоги: - Профспілок працівників: - вугільної промисловості №31738/4/1-18 від 31.10.18; - лісового господарства №19548/0/2-18 від 19.10.18; - агропромислового комплексу №41615/1/1-18 від 02.11.18; - зв’язку №41226/1/1-18 від 19.10.18; - хімічних та нафтохімічних галузей промисловості України № 41540/1/1-18 від 06.11.18; - будівництва і..

ВИМОГИ ПРОФСПІЛОК – НА КОНТРОЛІ ФПУ. Відбулись консультації в Міністерстві фінансів України

29 big   На виконання протокольного доручення Віце-прем’єр-міністра України Павла Розенка  після зустрічі з представниками профспілок, яка відбулась за результатами Всеукраїнської акції 17 жовтня, у ці дні проводяться консультації всеукраїнських галузевих профспілок у Міністерстві фінансів України. Під час цих консультацій представники профспілок інформують про позицію своїх профспілкових організацій та надають розрахунки стосовно збільшення бюджетного фінансування по відповідних галузях.   Як проінформував у коментарі Прес-центру ФПУ заступник Голови ФПУ Олександр..

Дмитрий Дорин о новых возможностях социального профсоюзного билета

karta 32 На сегодняшний день в Минюсте зарегистрировано более сотни профсоюзных организаций, в которых состоят миллионы граждан Украины. Однако профсоюзная организация на частном предприятии – для Украины явление нераспространенное. Во всем мире именно профсоюзы являются мощным инструментом правовой защиты работников, да и в Украине у профсоюзных организаций высокий уровень влияния, а членство в профсоюзах дает массу преимуществ, в том числе в вопросе отдыха и оздоровления. Новый..

Більше статей...

1. ВИМОГИ ФПУ – НА КОНТРОЛІ ФПУ. На звернення ПАУ Прем’єром надано низку доручень
  2. Профспілка працівників культури України вітає спілчан із професійним святом
  3. 9 листопада - Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва!
  4. 4 листопада – День працівника соціальної сфери
  5. Профспілка працівників соціальної сфери України вітає спілчан з нагоди професійного свята
  6. Привітання спілчанам від Профспілки працівників державних установ України
  7. ВИМОГИ ПРОФСПІЛОК – НА КОНТРОЛІ ФПУ. На звернення профспілки медиків КМУ дані доручення