Профспілки вийдуть на протест, вимагаючи прискорення медичної реформи

medreforma-750x563   На початку вересня профспілки вийдуть на масовий протест, вимагаючи поліпшення соціально-економічної ситуації у галузі охорони здоров’я. Таке рішення було ухвалено 8 серпня на засіданні Президії галузевої профспілки.   Федерація профспілок України тримає медичну реформу у полі зору, захищаючи як права та інтереси як працівників медичної профспілки, так і пересічних громадян – користувачів медичних послуг. Така робота проводиться на всіх рівнях: на рівні законодавчої та виконавчої влади. Представники..

ВІТАЄМО!

ПЕРЕЛИГЫНА  IMG 9814 1   Федерація профспілок України вітає Людмилу Федорівну ПЕРЕЛИГІНУ – голову Профспілки працівників культури України, з ювілейним днем народження. Щиро зичимо міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності й усіх сферах життя! Радості, добра й родинного благополуччя!   ФПУ

Привітання з ювілеєм

1366885263 pless sol-4-of-123   Сьогодні виповнюється 80 років від дня народження колишнього голови Профспілки працівників освіти і науки України Сачкова Леоніда Семеновича, який більшу частину свого професійного життя присвятив служінню людям. Федерація профспілок України щиро вітає ювіляра, зичимо міцного здоров’я та творчого довголіття.   ФПУ

СЕРГІЙ КАПЛІН: НАФТОДОБУВНИКИ ІВАНО-ФРАНКІВЩИНИ ВИМАГАЮТЬ ЗУПИНИТИ ЗНИЩЕННЯ ГАЛУЗІ

КАП1   Представник Федерації профспілок у Верховній Раді замість депутатських канікул вирушив у робочий тур Україною. Вже об'їхав 15 областей. У Івано-Франківську на допомогу покликали представники трудових колективів нафтогазовидобувної та переробної галузей. Саме з Надвірної свого часу  у 1850 році тут почався видобуток. 120 років тому тут був відкритий нафтопереробний завод, який зараз фактично зупинився. В області видобувається півмільйона тонн нафти на рік, в галузі працюють майже..

СЕРГІЙ КАПЛІН ВНІС ЗАКОНОПРОЕТ ПРО ЩОДЕННУ ПЕНЮ ЗА ЗАТРИМКИ ЗАРПЛАТИ І ЗАБОРОНУ ЗАЙМАТИ ПОСАДИ КЕРІВНИКАМ-БОРЖНИКАМ

КАП Представник ФПУ у Парламенті Сергій Каплін зареєстрував два профспілкових законопроекти №7003 та 7004 щодо посилення захисту працівника у випадку затримки зарплати. Позбавлення трударів законної винагороди за їхню працю - злочин і керівники, які це допустили мають нести за це сувору відповідальність. Крім компенсації за кожен день затримки зарплатні людям має нараховуватись пеня у розмірі 0,2% неотриманої суми. - Працівник має право тимчасово припинити роботу, якщо її не..

НОВОСТИ КОЛЛЕКТИВНО-ДОГОВОРНОГО РЕГУЛИРОВАНИЯ В СФЕРЕ ОБЩЕСТВЕННОГО ОБСЛУЖИВАНИЯ

ЕКП   ЕКП опубликовала выпуск новостей, посвященный ее кампании за повышение заработной платы и инициативам в отношении женщин и молодежи. В нем также уделяется внимание работникам общественного сектора и Дню государственной службы ООН 23 июня. Следующим важным мероприятием кампании станет конференция, которая состоится 22 сентября в Братиславе. Основное внимание конференции будет уделено корпоративной алчности и разрыву в оплате труда работников Восточной и Западной Европы.   Австрия: соглашение позволило..

ВІТАЄМО!

Shubin11111     Федерація профспілок України щиро вітає Олександра Олександровича ШУБІНА – заступника Голови ФПУ, з  35-річчям! Зичимо міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги  для досягнення нових звершень у всіх сферах життя. Щастя Вам, добробуту і родинного благополуччя! Успіхів у всіх добрих починаннях!   ФПУ

УВАГА! ПРОВОКАЦІЯ

582aaf7c1339e   Бердянські санаторії знову потрапили під інформаційну атаку. Минулого тижня всі обговорювали нібито масове отруєння дітей у оздоровчому центрі «Лазурний» у Бердянську. Згодом виявилося, що це – дезінформація, адже насправді йшлося про інфікування частини дітей з ослабленим імунітетом. Керівництво Федерації профспілок України та ПрАТ «Приазовкурорт» миттєво відреагували на ситуацію, змінивши юридичну особу, яка здійснює харчування у зазначеному санаторно-оздоровчому центрі. Наразі ситуація у «Лазурному» спокійна. Але сьогодні інформаційний..

30 липня – День працівників торгівлі

01 01 Шановні працівники торгівлі!   Сердечно вітаю вас з нагоди професійного свята! Це свято об’єднує та вшановує всіх, хто пов’язав своє життя з торгівлею – соціально значимою, бюджетонаповнюючою та працезабезпечуючою складовою економіки країни. Розвиток торговельної галузі не тільки безпосередньо впливає на стан та конкурентоспроможність економіки, об’єднання процесів виробництва і споживання, але й визначає якість життя громадян. Саме торгівля є галуззю, яка найоперативніше з усіх реагує на повсякденні запити..

У ФПУ відбулась дискусія щодо перспектив індустріального розвитку України

Изображение 118   Україна має колосальні можливості розвитку промисловості. Для визначення першочергових кроків зростання виробництва Урядом минулого року було ініційовано утворення Національного Комітету з промислового розвитку, до складу якого входить Голова ФПУ Григорій Осовий.   До жовтня ц.р. Комітетом має бути напрацьована стратегія розвитку промислового потенціалу України. Профспілки внесуть до цього документу свої пропозиції, тому що подальший розвиток вітчизняного виробництва і створення нових робочих місць, - одне з..
Архiв
<< < Серпень 2017 > >>