35 років на сторожі прав та інтересів профспілок

1513     У січні далекого 1983 року, ще у радянських часах, Полтавську обласну раду профспілок очолив молодий і амбітний новатор Леонід Вернигора, котрий навіть у непевних перебудовних умовах зміг визначити профспілкам нові, не притаманні «привідному паску», місце і роль в суспільстві. Колишній Союз дізнався про започаткування на Полтавщині чималої низки конкретних, потрібних людині профспілкових справ, побачив, як можна бути не декларативним захисником, а реальним представником інтересів трудівників...

Ухвалено рішення про перенесення робочих днів у 2018 році

887     Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України  «Про перенесення робочих днів у 2018 році» для працівників підприємств, установ та організацій, яким установлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями (субота і неділя), крім органів Пенсійного фонду, Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта», Державної казначейської служби та банківських установ, у 2018 році перенесено робочі дні з: п’ятниці 9 березня на суботу 3 березня; понеділка 30 квітня на суботу 5..

Щодо нормативного забезпечення процесу надання земельних ділянок учасникам бойових дій

664   4 жовтня 2017 року Держгеокадастром, через Держслужбу України у справах ветеранів війни та учасників АТО, було надіслано на погодження до Мінсоцполітики проект нормативно-правового акту щодо внесення змін до Стратегії удосконалення механізму управління в сфері використання та охорони земель сільськогосподарського призначення державної власності та розпорядження ними. Зазначеним актом передбачається надання учасникам АТО преференції під час процедури отримання земельних ділянок, на отримання яких вони мають першочергове право, як..

Краудфандинг в дії: в АПСВТ навчали як реалізувати соціальний або комерційний проект завдяки колективному фінансуванню!

3 спікери Шишенок К Шишенок Є ГуляєваЛ     Краудфандинг як нове модне слово потужно ввірвався у сучасну лексику українців.  Що ж означає цей термін? Чи дійсно це нове явище для світу та України? Краудфандинг (англ. Crowdfunding, crowd — «натовп», funding — «фінансування») або колективне фінансування являє собою збір грошей на реалізацію певного проекту/ідеї  від великої кількості людей.   Звичайно збір коштів на добрі справи чи звернення до численних..

В Уряді назвали основні напрямки реформ на 2018 рік

image  2  id22645 650x410 4 650x410   Для Уряду у 2018 році викликами стануть продовження реформи системи охорони здоров'я, освіти і митниці.   Уряд у 2018 році планує зосередитися на продовженні деяких реформ, які було розпочато у 2017 році. "Для уряду у 2018 році будуть продовження запровадження реформи системи охорони здоров'я, де ми вже прийняли великий пакет нормативно-правових актів, а також реформа освіти", - сказав міністр кабінету міністрів..

З Різдвом Христовим!

blog 2014-12-31     Понад 2000 років тому в невеличкому містечку Віфлеємі відбулася надзвичайна подія – народився в світ Син Божий. Свято Різдва чекають з нетерпінням і дорослі, і малі. Воно приносить чимало радощів, веселощів та солодощів. Свято тішить своїм затишком, спокоєм та надіями на краще майбутнє. Та чи знаємо ми як його святкувати? Розпочинається Різдво 6 січня – Святий Вечір. Цей день в усіх асоціюється із такою смачною стравою..

ВІТАННЯ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Изображение 900 7   Дорогі спілчани!    Сердечно вітаю вас із Новим 2018 роком та Різдвом Христовим! У ці прекрасні зимові свята ми відкриваємо серця для мрій та теплого спілкування з дорогими для нас людьми, зичимо один одному міцного здоров’я, миру, єдності, добра і достатку. Щиро бажаю усім у прийдешньому Новому році реалізації  найсміливіших планів і нових звершень. Нехай новорічне свято принесе усім гарний настрій, світлі почуття радості, любові, творчого..

Христос ся рождає!

4293668   Шановні спілчани!   Щиро вітаю вас зі Святвечором та Різдвом Христовим! Яскрава зірочка зійшла, Свята вечеря підійшла, кутя, вареники, грибочки, квасоля, риба, огірочки, нехай лунає в хаті сміх! З Різдвом Хрестовим вас усіх! Хай ангел торкнеться вас ніжно крилом, зігріє вам серце Різдвяним теплом. Хай радість, кохання наповнять ваш дім, оселяться щастя та спокій у нім! Христос ся рождає! Славімо його!                                ..

За участю профспілок розробляється Національна транспортна стратегія України