24 вересня – День машинобудівника України

1b022937cdf6173682fa7da43824d5ff XL     Шановні спілчани!   Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня машинобудівника України! Від стану машинобудування залежить ефективність розвитку всіх галузей промисловості. І ви своєю щоденною працею, шановні машинобудівники, вносите вагомий внесок у зміцнення економіки держави та її обороноздатності. Прийміть щиру вдячність за сумлінну працю та відданість обраній справі! Щиро бажаю усім вам міцного здоров’я, стабільності в роботі, нових трудових досягнень та добробуту.   З повагою   Голова Федерації професійних спілок..

Координаційна рада профспілок машинобудівного та оборонно-промислового комплексів України вітає спілчан з нагоди професійного свята

HVT8Y3Po   Щиро вітаємо працівників машинобудівного та оборонно-промислового комплексів України з професійним святом – Днем машинобудівника!   Складні випробування випали на долю підприємств провідної галузі економіки України. Не всі вони змогли подолати економічну кризу. Як результат, працівники залишаються без роботи і соціального захисту. Але сьогодні навіть на підприємствах, які стабільно працюють, реальні доходи працівників знижуються через зростання цін на продукти та товари, тарифів на комунальні послуги, енергоресурси тощо. У..

turist1 Підтримайте готель "Турист", проголосувавши в номінації "Кращий готельний комплекс 3*" за посиланням: Туристична премія "Kyiv Tourism Award"

АКТУАЛЬНИЙ КОМЕНТАР. Григорій Осовий: держава має опікуватись забезпеченням законних прав громадян

NIK 2365   Наступного вівторка, 19 вересня, у Києві за солідарної підтримки членських організацій Федерації профспілок України відбудеться Всеукраїнська попереджувальна акція протесту Професійної спілки працівників охорони здоров’я України.   Орієнтовно у ній візьмуть участь біля 5 тис. осіб. За що виступатимуть спілчани? Чого вимагатимуть від владних структур? Головне – це справедливі умови оплати праці та проведення медичної реформи в інтересах громадян. Ситуацію, що склалася напередодні проведення акції, коментує Голова..

ВІТАЄМО!

msv1      Федерація профспілок України вітає  Світлану Василівну МОТОРЕНКО – Керівника Управління фінансів, бухгалтерського обліку та кадрової роботи – головного бухгалтера апарату ФПУ, з ювілейним днем народження. Щиро зичимо міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги для досягнення нових звершень у всіх сферах життя. Щастя Вам, добробуту й родинного благополуччя!   ФПУ

Сергій КАПЛІН: БЕЗ ВІДРОДЖЕННЯ ПРОМИСЛОВОСТІ ЖОДНА РЕФОРМА НЕ БУДЕ УСПІШНОЮ

DSC08314   Поки заводи стоять – економіка не запрацює. Представник профспілок у Парламенті Сергій Каплін переконаний, щоб без реіндустріалізації, реформи, на які Уряд має грандіозні плани не запрацюють повноцінно. В 1991 частка промисловості у ВВП була близько 50%, в 2008 – вже 26%, а в 2016 – 14%. Україна стрімко втрачає ресурс і потенціал, який міг би бути енергією структурних перебудов в усіх сферах.   Під час депутатських канікул,..

Закон України “Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання” і міфи довкола нього

b7909e6bc51f4eae6f8b0c50e3caf9da.png   2 серпня 2017 року набрав чинності Закон України “Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання”. Це - один із пакету законодавчих актів, що мають на меті привести ринок надання житлово-комунальних послуг в Україні у цивілізований стан, сприяти енергозбереженню, а відтак – і енергетичній незалежності нашої держави. Тим не менше, одразу після оприлюднення нового закону в мережі Інтернет навколо нього з’явилося чимало міфів. Ми обрали кілька..

10 вересня - День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України

11 35     Шановні спілчани!   Сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України! Галузь, з якою ви пов’язали своє життя, є надзвичайно важливою для розвитку національної економіки та забезпечення енергетичної незалежності  держави. Прийміть щиру подяку за вашу щоденну самовіддану працю та майстерність, відповідальне ставлення до своїх професійних обов’язків. У цей святковий день  бажаю вам стабільної роботи, наснаги та нових трудових успіхів! Миру, здоров’я, щастя..

Галузева профспілка вітає спілчан з нагоди професійного свята

ranzit-gaza   Шановні колеги,  дорогі спілчани! Прийміть сердечні вітання з нагоди нашого професійного свята - Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України. Святкування Дня працівника нафтової, газової та нафтопереробної промисловості вже стало доброю вересневою традицією. Це свято людей, які присвятили своє життя нелегкій та важливій справі - розвитку паливно-енергетичного комплексу України. Не одне покоління майстрів нафтогазової справи створювало і примножувало здобутки нашої галузі. Переконаний, що українські нафтовики, газовики та..

9 вересня – День фізичної культури і спорту України

news3947     Шановні працівники організацій і установ фізичної культури і спорту, тренери, спортсмени, ветерани та шанувальники спорту!   Щиро вітаю вас з Днем фізичної культури і спорту України! Фізична культура і спорт мають дуже важливе значення  у нашому житті, вони виховують в людині життєво необхідні якості – вміння досягати поставленої мети, працювати в команді,  наполегливість і витривалість. Висловлюю щиру вдячність всім спортсменам та їх наставникам за примноження переможних традицій і спортивної слави України. Особливі слова подяки сьогодні – керівництву..
Архiв
<< < Вересень 2017 > >>