УДАРНИЙ ТИЖДЕНЬ: ТРИ СУДОВІ ПЕРЕМОГИ ПОСПІЛЬ!

Не перший рік точаться жорсткі судові баталії між державою в особі Фонду держмайна і Федерацією профспілок України за майновий оздоровчий комплекс. Рейдери від влади намагаються використовуючи адмінресурс, судові та правоохоронні органи відібрати майно, що у законний спосіб надбано і належить профспілкам. Новий етап боротьби розпочався із зміною керівництва Наглядової ради «Укрпрофоздоровниці», яку очолив заступник Голови ФПУ Володимир Саєнко. Її діяльність стала більш прогнозованою, відповідальною, а головне результативною. Загальними зусиллями правових служб..

ПРОФСПІЛКИ – ЗА. Середньострокове бюджетне планування підтримується профспілками

fd29a22a2fe5da04629e959e5d785be2 На засіданні Уряду 10 січня ц.р. була заслухана інформація міністра фінансів України Оксани Макарової про заходи щодо реалізації Закону України про внесення змін до бюджетного кодексу стосовно запровадження середньострокового бюджетного планування.   Закон № 8044 «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України (про правову основу для впровадження середньострокового бюджетного планування)» був прийнятий наприкінці минулого року, підписаний Президентом України П.Порошенком і профспілки вважають його прогресивним. Про це..

Уряд затвердив перенесення робочих днів у 2019 році

1067401 Відповідно до положення Генеральної угоди Уряд провів консультації з профспілками та роботодавцями і запропонував з метою забезпечення раціонального використання робочого часу і створення сприятливих умов для святкування у 2019 році 1 травня - Дня праці та у 2020 році 1 січня — Нового року рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій (крім органів Пенсійного фонду України, Українського державного підприємства поштового зв'язку "Укрпошта", Державної казначейської служби та..

Дякуємо за привітання!

5c24fd3282201781608291   Федерацію профспілок України в особі її Голови з Новим 2019 роком і з Різдвом Христовим привітали міжнародні профцентри і організації: Міжнародна конфедерація профспілок, Європейська конфедерація профспілок, Пан’європйеська регіональна рада.          Національні профцентри: Швеції, Болгарії, Данії, Франції, Греції, Польщі, Фінляндії, Німеччини, Австрії, Італії, Вірменії, Грузії, Казахстану, Молдови, Білорусії, Азербайджану, Ізраїлю, США.   Керівники галузевих профспілок, регіональних профоб’єднань, профорганізацій, акціонерних товариств профспілок та їх підприємств, навчально-методичних центрів.   ФПУ привітали керівники держави: Президент України Петро Порошенко,..

АНАЛІТИКА. Яким буде початок року: зростання цін, зарплат і слабка гривня

А30   У першому кварталі економісти не обіцяють зниження цін на паливо. Про це інформує газета «Сегодня». «Новий рік – час для нового консенсус-прогнозу від "Сегодня" головних економічних показників у країні, - зазначається у статті. - Нагадаємо: наші експерти дають нам своє бачення в цифрах, ми виводимо середню. І ось що цікаво! На перший квартал року, що настав, консенсус і одностайність в думках спостерігається не за всіма пунктами...

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

n 6153 55037533         Голова ФПУ Григорій Осовий  привітав КАРПОМИЗА Івана Івановича - колишнього голову Федерації профспілок Волинської області, з ювілеєм:     ШАНОВНИЙ іване івановичу!   Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Ювілейного Дня народження!   Друзі, колеги, профспілкова спільнота України знають і поважають Вас за відданість та творчий підхід до своєї справи, високий професіоналізм та об’єктивність. Наполеглива праця, активна й водночас толерантна позиція сприяли захисту трудових, соціально-економічних, духовних прав та інтересів членів профспілок та..

На адресу Голови ФПУ Григорія Осового надходять численні вітання з Новим роком і з Різдвом Христовим

5c24fd3282201781608291   Федерацію профспілок України в особі її Голови привітали міжнародні профцентри і організації: Міжнародна конфедерація профспілок, Європейська конфедерація профспілок, Пан’європйеська регіональна рада.          Національні профцентри: Швеції, Болгарії, Данії, Франції, Греції, Польщі, Фінляндії, Німеччини, Австрії, Італії, Вірменії, Грузії, Казахстану, Молдови, Білорусії, Азербайджану, Ізраїлю, США.   Керівники галузевих профспілок, регіональних профоб’єднань, профорганізацій, акціонерних товариств профспілок та їх підприємств, навчально-методичних центрів.   ФПУ привітали керівники держави: Президент України Петро Порошенко, Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, Прем’єр-міністр України..

Більше статей...

1. Удосконалено процедуру допущення до участі в конкурсі з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання яких надається фінансова підтримка
  2. Григорій Осовий: «Право на використання навчально-методичного центру в Чернігові залишається за профспілками»
  3. За продуктами до ЕКО-маркету зі знижкою
  4. Туристичне страхування, добровільна Автоцивілка і страхування квартири та відповідальності перед сусідами з новим профквитком стає дешевше на 10%
  5. ВІТАЄМО З ДНЕМ ЕНЕРГЕТИКА!
  6. Майже 500 аптек додано до програми «Соціальний профспілковий квиток»
  7. Привітання голови ППО апарату ФПУ Марії Гриценко зі святом Св.Миколая
  8. Подарунок від ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ чекає на користувачів lifecell «Профспілковий»
  9. Об’єднанні територіальні громади: перші кроки. Київщина