Изображение 036

 

12 січня у Федерації профспілок України відбулась зустріч Голови ФПУ Григорія Осового з рядовим добровольчого батальйону імені генерала Кульчицького Національної гвардії України Відаді Ісрафіловим.

 

Від імені бійців, які на базі профспілкових санаторіїв проходять курс лікування або реабілітації після поранень, військовослужбовець подякував Голові ФПУ. Він повідомив, що як учасник бойових дій також мав можливість пролікуватися в одному із санаторіїв ПрАТ «Укрпрофоздоровниці» та вважає це дуже корисною справою для захисників нашої країни.

Григорій Осовий розповів про роботу, яку проводять профспілки для захисту соціально-економічних прав трудящих, зокрема реалізації права на санаторно-курортне лікування та дитяче оздоровлення.

 

Изображение 136

 

Голова ФПУ повідомив, що за час, який минув з початку бойових дій на сході країни, оздоровчими закладами ФПУ надано допомогу більш ніж 5 тисячам осіб і роботу в цьому напрямі буде продовжено, - запевнив керівник. - За його словами, якщо буде відновлено систему санаторно-курортного лікування за рахунок коштів фондів соціального страхування, за що наразі борються профспілки, з’явиться можливість надати необхідну допомогу ще більшій кількості громадян, у т.ч. і учасникам АТО. Голова ФПУ висловив сподівання, що профспілкам у співпраці з Урядом вже до кінця 2017 року вдасться повернути трудящим право на оздоровлення і путівки стануть доступними для більшого числа працівників, які потребують оздоровлення.

 

Изображение 120

 

- Боротьба за людей ведеться не тільки на бойових позиціях, але й у повсякденному житті, - переконався кавалер ордену «За мужність», азербайджанець, який добровольцем пішов захищати українську землю, боєць Нацгвардії Відаді Ісрафілов. Він вручив Г.Осовому пам’ятний символ, який привіз з лінії фронту. А завтра – з новими силами на передову.

У зустрічі взяв участь радник Голови ФПУ Сергій Мартинюк.

 

Изображение 095

 

Изображение 151

 

Прес-центр ФПУ