83648-1-1

 

 

 

Шановні спілчани!

 

Федерація профспілок України сердечно вітає вас із нагоди знаменної дати – 25-річчя від дня заснування Профспілки працівників атомної енергетики та промисловості України.

Сьогоднішня подія - це ще один крок до нових починань і здобутків, збереження й примноження гідних традицій та започаткування нових.

Пройдений шлях становлення Профспілки був непростим і водночас насиченим важливими для спілчан подіями. Та попри всі негаразди і труднощі залишаються непорушними ваша згуртованість, єдність і солідарність, активні дії та конструктивна позиція, спрямована на подальший розвиток внутріспілкової демократії, організаційно-структурне та фінансове зміцнення Профспілки.

У центрі уваги Профспілки – підвищення рівня роботи профспілкових ланок та практичної реалізації своїх повноважень, посилення вимогливості до роботодавців щодо організації і умов праці, виконання колективних договорів та угод, захист трудових і соціально-економічних прав та інтересів спілчан.

Соціальні надбання профспілки як принципового і наполегливого, найбільш організованого і послідовного виразника та захисника інтересів людини праці, її авторитетність і впливовість стали можливими завдяки професіоналізму, самовідданій і відповідальній роботі лідерів профспілки та їх колективів на місцях, кожного конкретного члена профспілки – ветеранів і молоді.

Члени вашої Профспілки представляють працівників масових професій: атомники і гірники, хіміки та наукові працівники, будівельники та медики. Своєю наполегливою повсякденною працею ви виконує важливу роль в сучасному енерговиробництві України, перетворюючи ядерну енергію на електричну та теплову, що дозволяє економити ресурси органічного палива, наближати країну до енергетичної незалежності і ефективного розвитку власного потенціалу.

Бажаємо вам і надалі зберігати свій високий авторитет та множити лави Профспілки.

Зичимо міцного здоров’я, мирного неба, добра та достатків на благо ваших колективів, родин та України!

 

З глибокою повагою

 

Голова Федерації профспілок України            Григорій Осовий

 

23 січня 2017 року