den radio11

 

 

Дорогі друзі!

 

Профспілка працівників культури України щиросердно вітає Вас з Днем радіо.

Ваше свято об’єднує людей різних професій: радіожурналістів, редакторів, звукорежисерів – всіх тих, чия благородна праця забезпечує одне з ключових громадянських прав – право на інформацію. Адже свобода слова, достовірна інформація – це невід’ємні атрибути відкритого демократичного суспільства.

Сучасне життя неможливе без засобів масової комунікації, які ви уособлюєте. Саме вам держава доручила виконувати благородну місію – відкривати світові мудрість, велич і красу української нації, допомагати людям вчасно щодня дізнаватися, чим живе світ.

Ваше правдиве, виважене, професійне слово творить епоху розвитку державності, спонукає кожного до активної життєвої позиції. Дякуючи вам, ми маємо можливість кожного дня, кожної хвилини реально відчувати свою причетність до життя своїх міст та сіл, своєї країни і до подій у різних куточках нашої планети. Від вашої щоденної кропіткої праці залежить наскільки проінформованим та свідомим буде наше суспільство. Засвідчуємо почуття незмінної поваги та глибокої шани за цю найблагороднішу справу та дякуємо за ваші гарячі серця, небайдужість, об’єктивність і патріотизм.

Впевнені, що вас чекають подальші злети, визнання та любов ваших шанувальників – радіослухачів, яким ви допомагаєте знаходити відповіді на складні запитання та осягати одвічні істини.

Бажаємо всім вам невичерпної енергії та оптимізму, творчого натхнення та подальших успіхів задля розквіту нашої Україні!

Нехай кожному з вас таланить на всіх діапазонах, а ваші радіохвилі будуть завжди теплими!

Живіть довго і щасливо, у здоров’ї, радості, творчості!

 

 

Від імені Президії ЦК Профспілки,

Голова Профспілки

Л.Ф.Перелигіна