IMG 6925

 

 

Шановні друзі! 

 

Сердечно вітаю працівників і ветеранів хімічної та нафтохімічної галузей промисловості, наукових, дослідних і проектних організацій, з професійним святом - Днем хіміка!     

Щоденна сумлінна праця українських хіміків, набутий досвід і професіоналізм, впровадження новітніх виробничих технологій здійснюють вагомий внесок у розвиток національної економіки України та підвищення добробуту громадян.

Федерація профспілок України й надалі буде послідовно захищати права та інтереси працівників галузі.

У цей святковий день щиро бажаю вам міцного здоров’я, миру і добробуту, натхненної праці та нових трудових звершень.

  

З повагою

Голова Федерації профспілок України               Г.В. Осовий

 

 

 

Керівникам об'єднань, підприємств,

 

                                                           науково-дослідних, проектних установ

 

                                                           хімічного комплексу України

 

                                                           Головам первинних, обласних і

Київської міської організацій профспілки

 

 

 

Шановні  друзі !

 

 

Центральна Рада профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості України сердечно вітає Вас, всіх працівників і ветеранів підприємств хімічного комплексу з нагоди професійного свята Дня хіміка.

 

Хімічна промисловість завжди була і залишається базовою галуззю національної економіки України і, незважаючи на надзвичайно складну ситуацію в країні та тяжкі умови, в яких доводиться працювати хімікам, ви забезпечуєте економічний розвиток нашої держави, задовольняєте потребу суспільства у хімічній та нафтохімічній продукції, впроваджуєте у виробництво сучасні технології та розробки науковців.

 

Хіміки щодня виконують свою роботу з повною віддачею всіх своїх знань і уміння, досвіду і відповідальності, наснаги і найкращих якостей душі. І це є запорукою того, що економічна криза буде подолана спільними зусиллями, стабілізується діяльність підприємств, відновиться та набуде розвитку виробничий потенціал хімічної галузі.

 

Центральна Рада профспілки висловлює подяку всім, хто присвятив цій сфері діяльності власне життя, і надалі буде захищати соціально-економічні та трудові інтереси хіміків, опікуватись питаннями створення безпечних умов праці та її гідної оплати.

 

Бажаємо Вам і Вашим родинам міцного здоров'я, щастя, зростання добробуту, нових творчих здобутків, мирного неба і впевненості у завтрашньому дні.

З професійним святом Вас, дорогі друзі!

 

 

З глибокою повагою

 

Голова Центральної Ради профспілки                    В.С. Мойсюк