6

 

 

З 07 по 10 вересня 2017 року у с.Коблево Миколаївської областї на базі відпочинку та спорту «Парадіз» проходить ХХІІ Всеукраїнська міжгалузева Спартакіада трудящих промислової сфери та транспорту.

Спартакіада проходить за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Національного олімпійського комітету України, провідних підприємств і організацій промислової сфери та транспорту України.

На Всеукраїнській Спартакіаді представлені збірні команди профспілок працівників атомної енергетики і промисловості, авіабудівників, енергетики та електротехнічної промисловості, машинобудівників та приладобудівників, оборонної промисловості, текстильної та легкої промисловості, трудящих металургійної та гірничодобувної промисловості, залізничних і транспортних будівників України (понад 400 учасників).

Федерація профспілок України привітала учасників Спартакіади:

 

 

                                                                                Учасникам ХХІІ Спартакіади

                                                                          фізкультурних організацій

                                                                               трудящих промислової сфери

                                                      та транспорту

 

Шановні учасники

ХХІІ Всеукраїнської міжгалузевої спартакіади!

Гості, запрошені!

 

Напередодні Дня фізичної культури і спорту від імені Федерації професійних спілок України щиро вітаємо вас з відкриттям ХХІІ Спартакіади - святом збірних команд всеукраїнських профспілок, трудових колективів різних галузей економіки нашої країни!

Значення фізичної культури і спорту сьогодні є важливим явищем як для суспільства, країни, так і для особистого життя більшості людей.

Спорт культивує в людині життєво важливі риси і якості – вміння чітко формулювати ціль та послідовно її досягати, ефективно співпрацювати в команді та підкорювати власний інтерес загальній меті, вкладати особисті досягнення  у спільний добробут і  справу.

Загально відомо, що в здоровому тілі здоровий дух, дух воїна і борця, сила особистості і  віра переможця.

Ваша фізична підготовка, загартованість, організована і активна участь у Спартакіаді – яскраве свідчення того, що ви є ті стратегічні, бойові і надійні особистості трудових колективів які стверджують здоровий і мужній спосіб життя та справжній  його сенс. 

Вітаємо усі колективи фізичної культури і спорту підприємств, організацій та установ трудящих промислової сфери і  транспорту, які беруть участь у змаганнях, а також представників профспілок і керівників підприємств,

які підтримали це свято!

Щиру вдячність висловлюємо Всеукраїнському фізкультурно-спортивному товариству «Україна» за багаторічну, самовіддану роботу, залучення трудівників і членів їхніх родин до занять фізичною культурою і спортом, пропаганду здорового способу життя та активного відпочинку, організацію  Спартакіади. 

        Одночасно дозвольте привітати представників Міністерства молоді та спорту України, Національного Олімпійського Комітету України за їхню участь і підтримку ХХІІ Спартакіади.

Бажаємо вам у цих змаганнях та в житті міцного здоров’я, спортивного завзяття, вдалих стартів і переконливих перемог!

Хай високі результати у спорті будуть  запорукою ваших нових успіхів  на всіх життєвих шляхах!

 

З повагою

 

В.о. Голови Федерації

професійних  спілок України                    Володимир Саєнко