Координаційна рада профспілок машинобудівного та оборонно-промислового комплексів України вітає спілчан з нагоди професійного свята

HVT8Y3Po

Щиро вітаємо працівників машинобудівного та оборонно-промислового комплексів України з професійним святом – Днем машинобудівника!

Складні випробування випали на долю підприємств провідної галузі економіки України. Не всі вони змогли подолати економічну кризу. Як результат, працівники залишаються без роботи і соціального захисту.

Але сьогодні навіть на підприємствах, які стабільно працюють, реальні доходи працівників знижуються через зростання цін на продукти та товари, тарифів на комунальні послуги, енергоресурси тощо. У таких умовах профспілки роблять все від них залежне, щоб полегшити вплив економічної кризи на трудівників машинобудівного та оборонного комплексів підприємств.

Сердечна вдячність усім машинобудівникам за відданість своїй професії, продуктивну працю і віру в кращі часи. Бажаємо трудовим колективам підприємств успішної реалізації виробничих і соціальних планів.

У цей святковий день зичимо вам усім щастя, здоров’я, благополуччя і мирного неба. Нехай добро і щедра доля не оминають вас і ваші родини!

Координаційна рада профспілок машинобудівного та
оборонно-промислового комплексів України

Архiв