Уряд визначив розмір грошової допомоги для компенсації вартості путівок санаторно-курортним закладам і закладам оздоровлення та відпочинку на цей рік

123

Для забезпечення прав громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на санаторно-курортне лікування прийнято постанову Кабінету Міністрів України „Про встановлення розміру грошової допомоги для компенсації вартості путівок санаторно-курортним закладам і закладам оздоровлення та відпочинку у 2018 році”, якою передбачено грошову допомогу в розмірі, розрахованому виходячи з фактичної середньої вартості санаторно-курортної путівки в закладах, послуги яких за підсумками оздоровчої кампанії 2017 року користуються найбільшим попитом серед громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, для компенсації вартості путівок через безготівкове перерахування коштів санаторно-курортним закладам, закладам оздоровлення та відпочинку.

Прийняттям цієї постанови Кабінету Міністрів України забезпечено виконання Закону України „Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи” та можливість громадян самостійно вибирати заклади для санаторно-курортного лікування.

Урядовий портал

Архiв