19 травня – День науки в Україні

ima

День науки в нашій країні був встановлений Указом Президента України № 145/97 від 14-го лютого 1997-го року «на підтримку ініціативи відомих вчених, наукових установ, а також професійних спілок»,  і відзначається щорічно у третю суботу травня. Україна являє собою державу з високим рівнем освіти і науки.

У цей день ми вшановуємо наукові традиції та досягнення учених, якими пишаємося, і на які покладаємо великі сподівання. Адже рівень розвитку країни, її авторитет і місце у світовій спільноті багато в чому визначаються науковим потенціалом і ступенем його реалізації. Тільки спираючись на розвинену науку, застосовуючи новітні технології та новаторські ідеї, можна побудувати динамічну конкурентоспроможну економіку, забезпечити гідний рівень життя людей.

Щиро вітаємо спілчан–науковців з Днем науки і зичимо невтомного пошуку, творчої наснаги, нових відкриттів і здобутків. Міцного вам здоров’я, миру та благополуччя вашим родинам!

Федерація профспілок України

Архiв