110311-06

 

 

Голова Федерації професійних спілок Григорій Осовий  привітав Національну службу посередництва і примирення з 20-річчям від дня  її утворення:

 

 

Голові Національної служби посередництва і примирення

Окісу О.Я. 

 

Шановний Олександре Ярославовичу!

  

Щиро вітаю Вас із визначною подією – 20-річчям від дня створення Національної служби посередництва і примирення.

Історія створення і становлення НСПП тісно повязана з процесами державотворення в Незалежній Україні та формуванням громадянського суспільства. За цей час Національна служба посередництва і примирення перетворилася в потужну силу, що має серйозний вплив на розвиток соціального діалогу і врегулювання конфліктних ситуацій між сторонами соціально-трудових відносин.

Профспілки України є активними учасниками соціального діалогу, спрямовують зусилля на захист прав людей на працю, її безпеку та гідну оплату.

Переконаний, наші спільні зусилля сприятимуть розбудові в Україні соціально-правової держави, реформуванню трудового законодавства, зокрема порядку вирішення колективних трудових спорів і запобігання їх виникнення, з урахуванням європейських стандартів, задля забезпечення гідного життя людини праці.

Бажаю Вам, шановний Олександре Ярославовичу, та всім працівникам НСПП успішної роботи та нових вагомих досягнень у діяльності.

  

 

Голова Федерації профспілок України             Г.В. Осовий

 

 

Прес-центр ФПУ