mamchenko ramka

Федерація профспілок України з глибоким сумом сповіщає, що 10 квітня після тяжкої хвороби на 67-му році пішов із життя Мамченко Валерій Миколайович – перший заступник голови Профспілки працівників вугільної промисловості України, Заслужений працівник профспілок України.

Валерій Миколайович протягом 15 років працював безпосередньо на вугільному виробництві, а з 1990 року – в Профспілці працівників вугільної промисловості України. З 1998 року постійно обирався заступником голови Укрвуглепрофспілки, членом Президії ЦК Профспілки та членом Ради ФПУ.

Основні роки свого життя він присвятив людям праці, захисту їх прав та інтересів, вирішенню життєвих проблем. Де б не працював Валерій Миколайович, яку б посаду не обіймав, він завжди був у вирії подій, оточенні трудящих, виявляв професіоналізм, принциповість і порядність, готовність завжди словом і ділом підтримати людей. Він усього себе віддавав роботі з людьми, був талановитим профспілковцем з високим почуттям відповідальності за обрану справу. Його самовіддана праця відзначена галузевими нагородними знаками трьох ступенів «Шахтарська слава» та «Шахтарська доблесть», а також почесними відзнаками Укрвуглепрофспілки "За заслуги у Профспілці". Йому присвоєно звання «Заслужений працівник профспілок України».

Світла пам’ять про Мамченка Валерія Миколайовича як чесну, принципову і надзвичайно працьовиту людину назавжди збережеться у наших серцях.

Висловлюємо глибокі співчуття рідним покійного.

ФПУ