lager-dvizhok-1

У розпал оздоровчого сезону Голова ФПУ Григорій Осовий запланував цього тижня низку поїздок до дитячих оздоровчих закладів Київщини, перша з яких відбулась 13 серпня до табору «Двіжок» підприємства «Київводоканал» у с. Зазим’я Броварського району.

Табір розмістився у мальовничому місті - сосновому бору  недалечко від Києва. Діє він на базі санаторію-профілакторію «Хвиля», який у літній період приймає на відпочинок дітей працівників галузі ЖКГ, ПрАТ «Київводоканалу» та усіх бажаючих, а протягом року працює на оздоровлення трудящих.

У поїздці Голову ФПУ супроводжували його заступник Євген Драп’ятий, який входить до координаційної ради з дитячого оздоровленню Центрального міжвідомчого штабу з організації і проведення оздоровлення та відпочинку дітей, Віктор Сурмак, голова Київської     міської     Профспілки     працівників     житлово-комунального  господарства, а на місці поважних гостей зустріли директор закладу Анатолій Семенов і голова об’єднання первинних профспілкових організацій «Київводоканалу» Валерій Азманов.

IMG-88fdc2a8818c720294c8ae66d212cab7-V

Керівники ФПУ поспілкувались з дітьми, ознайомились з умовами їх проживання, харчування та медичного догляду, відвідали спортивні майданчики, басейн, зимовий сад, побутові об’єкти. Було високо оцінено злагоджену роботу керівництва табору, його педагогічно-виховного складу і профспілкового комітету підприємства із організації гідного рівня відпочинку для дітей.

Зазначалось, що саме профспілки дбають про здоров’я працюючих і традиційно опікуються питаннями як санатрно-курортного лікування працівників, так і оздоровлення їх дітей. На виконання відповідного рішення Президії ФПУ проводиться Всеукраїнський огляд роботи профспілок та трудових колективів на кращу організацію дитячого оздоровлення, за результатами чого відзначаються найкращі. Цього року ФПУ також підіб’є підсумки та  нагородить переможців оздоровчої кампанії дипломами, - повідомив Євген Драп’ятий.

16344072 10210291846766172 483098426 n

lager-dvizhok-2

- Так історично склалося, що цією справою займаються профспілки та ФПУ, - зазначив Григорій Осовий, - тому для об’єктивної оцінки ефективності роботи профкомів і організаторів дитячого відпочинку, потрібно своїми очима поглянути, як все відбувається, щоб мати можливість об’єктивно оцінити рівень цієї дуже важливої для нас роботи.

За словами Голови ФПУ плануються наступні поїздки до дитячих оздоровчих закладів, а стосовно умов у таборі «Двіжок», де наразі перебувають 180 дітлахів різного шкільного віку, ніяких претензій у відвідувачів не виникло.

Отже,  так тримати!

А усіх інших закликаємо рівнятися на кращих!

lager-dvizhok-30

lager-dvizhok-24