356793

 

Шановні працівники та ветерани підприємств гірничодобувного комплексу!

 

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем шахтаря України і висловлюю вдячність за вашу важку і водночас героїчну та самовіддану працю, таку потрібну людям.

Шахтар – одна з найважливіших професій, яка вимагає колосальної відповідальності, витримки і самовіддачі. Упроваджуючи новітні технології та використовуючи передовий досвід провідних вугледобувних держав, ви забезпечуєте добробут громадян та промисловий підйом в країні.

Вугільно-добувна галузь завжди була і лишається стратегічно важливою сферою національної економіки і ті проблеми, які зараз в ній існують, мають бути в найкоротші терміни подолані. Держава має піклуватися про людей, які створюють її енергетичну незалежність.

Федерація профспілок України підтримує курс на модернізацію шахт, перетворення їх на високоефективні і прибуткові підприємства, що забезпечить гідний соціальний захист шахтарів.

Низький уклін сім’ям  шахтарів, які чекають їх з виснажливих змін, оберігають їх спокій і надають родинний затишок.

У цей святковий день хочу висловити всім працівникам і ветеранам галузі слова подяки, побажати міцного здоров’я, успіхів у справах, спокою і впевненості в завтрашньому дні, щастя і процвітання, злагоди і миру!

 

 

 

З повагою,

Голова ФПУ                                                 Григорій Осовий