67453447 3358985284115354 4331274200741314560 o

Шановні колеги лісівники! Дорогі спілчани!

Від щирого серця вітаю Вас та всіх людей, які присвятили своє життя служінню ЛІСУ, з професійним святом!

Зважаючи на свою діяльність чи бездіяльність ліс не  може залишити байдужими до себе серця  людей в усьому світі.

Завдячуючи Вашій наполегливій та високопрофесійній праці зелені багатства України зберігаються та примножуються. Незважаючи на кліматичні зміни, відсутність державного фінансування лісогосподарських робіт та ряд інших викликів, які стоять перед галуззю, щорічно створюються тисячі гектарів нових лісів. За це Вам  низький уклін та глибока вдячність.

Щиро бажаю всім працівникам лісу, ветеранам лісогосподарської галузі міцного здоров’я, особистого і родинного щастя, добробуту і щедрої долі, нових здобутків і вагомих звершень на благо процвітання лісового господарства України.

Хай завжди Вас супроводжують оптимізм та впевненість у завтрашньому дні, а серця наповнюються гордістю за вирощені ліси!

З повагою

Голова Профспілки  працівників лісового господарства України          С.Й. Кривов’язий