А22

 

У четвер, 24 жовтня, у прес-центрі інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна» відбулася прес-конференція на тему «Блокування виплат єдиного соціального внеску. Як людям отримати соціальні виплати на підприємстві з арештованими рахунками?».

 

Про критичну ситуацію з блокуванням рахунків ПрАТ «Сєвєродонецьке об'єднання Азот», ПАТ «Азот» (Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот», АТ «Луганськгаз» і про складність механізмів фінансових розрахунків між ДФС з підприємствами із заарештованими рахунками представників ЗМІ проінформували заступник голови Федерації профспілок України, голова правління Фонду соціального страхування України Володимир Саєнко; голова Федерації профспілок Луганської області, голова профспілкового комітету ПрАТ «Сєвєродонецьке об'єднання Азот» Валерій Черниш; заступник директора з економіки шахти ім. Мельникова; представник ПАТ «Лисичанськвугілля», член профспілки працівників вугільної промисловості України Вадим Лейба.

 

На жаль, на прес-конференції так і не зявилися  голова Державної податкової служби України Сергій Верланов; в. о. начальника Офісу великих платників податків ДПС Оксана Нечепорук; голова правління Пенсійного фонду України Євген Капінус, яких було запрошено для участі в обговоренні цього актуального питання.

 

Прес-центр ФПУ

 

Трансляцію прес-конференції дивиться тут:

 

https://www.youtube.com/watch?v=2Y3611M3kQU&fbclid=IwAR0TRSiriKHuYls5NBoJzuo1r8ZLBgkYJE9Zj8yMBkmTw6alYNsHxwbxCyU

 

А6

 

А4

 

А5

 

 а3