foto 016

 

Ним став Микола Харитонович Шершун, людина знана на Рівненщині і в Україні, яка володіє величезним авторитетом і потенціалом в державницьких, господарських справах і законотворчій роботі. За плечима члена-кореспондента Академії екологічних наук України, доктора економічних наук, Заслуженого працівника сільського господарства України досвід парламентської роботи у ранзі народного депутата Верховної Ради України І та IV та VI скликань, голови підкомітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, голови Державного комітету лісового господарства України. Всі ці високі посади і звання ніколи не розлучали його з рідною Рівненщиною, де він народився і турботи якої завжди були йому близькі.

Микола Харитонович Шершун на посаді голови Федерації профспілок Рівненщини змінив Миколу Денисовича Сірука, який пішов з цієї посади за власним бажанням. При цьому члени Ради проголосували за призначення Сірука Миколи Денисовича заступником голови Федерації профспілок області на постійній основі.

Щиро подякувавши учасникам засідання за виявлену довіру, Микола Шерщун запевнив, що докладе всіх зусиль задля підвищення авторитету профспілок в області, зміцнення їх позицій у обстоюванні соціальної справедливості і поглибленні діалогу з владою та роботодавцями. Він також заявив, що виробивши спільний план дій, можна реально поліпшити фінансовий стан Федерації профспілок області з тим, щоб збільшити і якісну і кількісну її складову. До речі до лав Федерації профспілок області ввійшов новий профспілковий осередок працівників інноваційних і малих підприємств України, яка об’єднує 10 первинних профорганізацій з кількістю 300 профспілковців.

З 27 червня 2013 року Микола Шершун приступив до виконання своїх обов’язків голови.

 

На фото:

 

1. З програмою майбутніх дій перед присутніми виступає новообраний голова ФПО Рівненщини Микола Шершун.

 

foto 018

 

2. На запитання присутніх прямо з залу довелось відповідати відверто.

 

foto 030

 

3. Перші вітання голові.

ФПО Рівненської області