2013 135 003

 

6 серпня відбулось перше засідання Робочої групи з розробки проекту Концепції підвищення престижності праці в Україні. Група утворена на виконання постанови Президії ФПУ від 3 липня цього року «Про підготовку проекту Концепції підвищення престижності праці в Україні» з представників апарату Федерації профспілок України, її членських організацій та членів постійної комісії Ради ФПУ з питань соціально-економічного захисту членів профспілок.

Вів засідання заступник Голови СПО об’єднань профспілок, заступник Голови ФПУ Сергій Кондрюк. Він закликав членів Робочої групи ретельно попрацювати над формою та змістом проекту Концепції з метою надання цьому документу глибокого соціального змісту та привабливості. Для цього, на думку С.Кондрюка, можна було б провести широку дискусію на офіційному сайті ФПУ та на шпальтах газети «Профспілкові вісті». А до цієї розмови запросити вчених, фахівців, представників органів державної влади, роботодавців та профспілок.    

Учасники засідання обговорили два перших розділи проекту документу, внесли свої пропозиції та доповнення в окремі його пункти.

Члени Робочої групи продовжать роботу над розробкою та підготовкою проекту Концепції підвищення престижності праці в Україні.

 

Інформаційно-аналітичний центр ФПУ

 

 

2013 135 006

 

 

2013 135 004