fss-tvp

31 липня 2013 року відбулося засідання правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на якому обрано Головою правління Фонду Осового Г.В. Правління прийняло ряд рішень спрямованих на покращення організаційної роботи виконавчих органів Фонду, внесено зміни до програм відділень Фонду щодо відновлення здоров’я застрахованих осіб і членів їх сімей та їх кошторисів, до бюджету Фонду на 2013 рік, затвердило бюджет фонду на 2014 рік.

Зокрема було збільшено статтю бюджету «Оздоровчі заходи» на 10 млн. 734 тис. грн. відповідно до поданих заявок відділень Фонду, у тому числі на санаторно-курортне лікування додатково виділено 1 млн. 475 тис. грн., на фінансування оздоровлення дітей в дитячих закладах оздоровлення (на організацію четвертої зміни по Івано-Франківській, Київській, Львівській, Миколаївській, Харківській, Черкаській та Чернівецькій областям та мм. Києву та Севастополю) – на 3 млн. 822 тис. грн., на часткове фінансування ДЮСШ – на 10 млн. 895 тис. грн., позашкільне обслуговування – на 5 млн. 449 тис. гривень. Відповідні зміни внесені до регіональних кошторисів програм відділень Фонду щодо відновлення здоров’я застрахованих осіб і членів їх сімей на 2013 рік.

На засіданні правління фонду також планувалося прийняти рішення про затвердження нової редакції Порядку часткового фінансування дитячо-юнацьких спортивних шкіл за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, розробленого Виконавчою дирекцією Фонду на прохання ФСТ та Мінсім’їмолодьспорту. Проект передбачає ряд змін пов’язаних з внесенням змін в законодавство про ДЮСШ та змінює з 1 січня 2014 року порядок фінансування ДЮСШ через спортивні товариства. На вимогу членів правління від застрахованих осіб питання було знято та відкладено на наступне засідання правління Фонду з метою вироблення єдиної позиції профспілок у визначені процедури фінансування ДЮСШ.

Департамент соціального діалогу
та соціального страхування