Без имени-1

8-9 жовтня 2013 р. у рамках німецьких тижнів, що проводитимуться Посольством Німеччини в Україні, Фонд імені Фрідріха Еберта у співпраці з Федерацією профспілок України проводить міжнародну конференцію на тему: «Які перспективи соціальної безпеки та справедливості в Україні?» для обговорення основних принципів соціальної держави та перспектив соціального розвитку в сучасній Україні.

Цілі Конференції:

- започаткувати діалог між профспілками, урядовими структурами та експертами про основні принципи соціальної держави в Україні;

- представити та обговорити бачення профспілок, урядових структур та експертів щодо основних принципів соціальної держави в Україні.

У конференції візьмуть участь відома німецький політичний діяч та правник професор Герта Дойблер-Гмелін, колишній Міністр юстиції Німеччини (1998-2002 рр.), член Бундестагу (1972-2009 рр.), парламентарі України, представники урядових структур (Міністерство соціальної політики, Міністерство доходів та зборів, Міністерство охорони здоров’я, Міністерство освіти і науки, Державна служба зайнятості), представники профспілок, міжнародних організацій, науково-дослідних інститутів, аналітичних центрів, університетів.

Конференція проводитиметься за адресою: Майдан Незалежності, 2, Будинок Профспілок, хол 2-го поверху.

Початок реєстрації – 8 жовтня з 9.30.

Запрошуємо представників ЗМІ взяти активну участь у висвітленні зазначеної події!

Акредитація представників ЗМІ за телефонами: 278-82-14, 278-16-88 або ел. поштою olkor@fpsu.org.ua.

Інформаційно-аналітичний центр ФПУ