IMG 0839

 

19 травня 2016 року у Готельно-навчальному комплексі Об`єднання профспілок Львівщини «Гетьман» відбулось засідання Ради ОПЛ. У засіданні взяв участь Голова ФПУ Осовий Григорій Васильович.

 

Основним питанням, яке обговорювали члени Ради були  завдання   щодо реалізації «Стратегії діяльності ФПУ на 2016 – 2021 роки «Європейський вибір» та заходи прийняті Федерацією профспілок України на її виконання.

У своїх виступах профспілковці зазначали, що для відстоювання інтересів працюючих, профспілки застосовували гнучку тактику – від ведення соціального діалогу, колективних переговорів до організації колективних протестних дій. Завдяки консолідованим діям і підтримці міжнародних інституцій профспілки домоглася прийняття парламентом законодавчих змін стосовно виведення державного нагляду у сфері праці та охорони праці з під дії окремих законів, які обмежували їхню наглядову діяльність.

 

IMG 0838

 

Рада зобов’язала Виконавчий комітет, за участю членських організацій, підготувати план заходів щодо реалізації «Стратегії діяльності ФПУ на 2016 – 2021 роки «Європейський вибір». Доручила Молодіжній раді ОПЛ підготувати Програму співпраці з учнівськими та студентськими первинними профспілковими організаціями та заходи на виконання   резолюції VII З'їзду Федерації профспілок України "Майбутнє профспілок".

 

IMG 0967

 

На завершення засідання були вручені нагороди від ФПУ Луцишину Ігорю Ярославовичу, директору виконавчої дирекції Львівського обласного відділення Фонду   соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та Вараві Андрію Ігоровичу, голові Львівської міської організації профспілки працівників охорони здоров`я - нагрудний знак ФПУ «Заслужений працівник профспілок України».

 

IMG 0918

 

Відзнаку ФПУ «За досягнення в аматорському мистецтві» п. Кравчук Зоряні, художньому керівнику Львівського Будинку вчених;

Відзнаку «За значний внесок у національно-культурне відродження» і грошова винагорода встановлена в області Об’єднанням профспілок Львівщини ряду аматорських колективів профспілкових та державних закладів культури.

 

IMG 0984

 

IMG 0946

 

 

IMG 0898

 

IMG 0894

 

Оргвідділ ОПЛ