Изображение 111

 

18 травня Академія праці, соціальних відносин і туризму ФПУ відзначила чверть століття від дня свого заснування.

 

 

В урочистій та хвилюючий атмосфері відбулося зібрання тих, хто колись навчався та працював у стінах профспілкового вишу, отримав тут вищу освіту або пройшов підвищення кваліфікації. До ювіляра завітали колеги, випускники та поважні гості, зокрема, представники Федерації профспілок України, яка у 1993 році, на зорі нашої незалежності, заснувала цей вищий навчальний заклад на базі тодішнього Українського учбово-методичного центру ФПУ.

 

Изображение 104

 

- Ми не помилились та зробили добру справу! – сказав, звертаючись до керівництва АПСВТ, викладачів і студентів Голова ФПУ Григорій Осовий. – Сьогодні відчувається гордість за випускників нашої Академії, які працюючи на різних посадах як в Україні так і за кордоном, є висококваліфікованими і соціально відповідальними фахівцями та зберігають корпоративних дух цього унікального навчального закладу.

 

Доктор філософських наук, професор, ректор Академії праці, соціальний відносин і туризму Вікторія Буяшенко назвала Академію справжньою родиною, де піклуються про кожного з її членів: студентів, випускників та педагогів. - Індикатором будь-якого навчального закладу є результативність його випускників на ринку праці, - зауважила вона, - це віддзеркалення того, як ми працюємо і до чого прагнемо. Наші випускники – успішні, - сказала у підсумку ректор.

 

Изображение 020

 

 

На знак визнання успіхів АПСВТ від імені Президії Федерації профспілок України Григорій Осовий та заступник Голови ФПУ Євген Драп’ятий вручили колективу вишу Подяку, нагороди ФПУ та подарунки. А також побажали подальших успіхів, нових здобутків та неспинного руху вперед у здійсненні благородної місії Академії з навчання, розбудови громадянського суспільства та вирішення його соціальних проблем.

 

 Изображение 026

Изображение 009

 

Изображение 059

 

Прес-центр ФПУ