DSC 0575

 

На Черкащині усі гілки влади переймаються офіційною зайнятістю. Для цього є спільні заходи щодо легалізації трудових відносин та збільшення фонду оплати праці. Окрему важливу роль головне управління Пенсійного фонду України в Черкаській області віддавало нашим соціальним партнерам: профспілкам та громадським організаціям роботодавців та підприємців.

У квітні поточного року досвід регіону був узагальнений та направлений всім головним управлінням Фонду.

З метою контролю виконання цих заходів на місцях 16-18 серпня цього року робоча група на чолі з начальником головного управління Зінник С.М. провела співбесіди з начальниками підпорядкованих управлінь щодо організації роботи, спрямованої на легалізацію та збільшення фонду оплати праці, координацію спільних дій з органами влади, контролюючими органами та соціальними партнерами по виявленню фактів використання праці неоформлених працівників. Це дозволило виявити недопрацювання на місцях та підняти рівень роботи з управлінням Держпраці в області, головним управлінням ДФС на більш якісний рівень.

Голова обкому профспілки працівників Пенсійного фонду України Ночовник Т.О. має активну позицію в питаннях формування громадської думки щодо необхідності сплати обов’язкових платежів. Вона підтримує зв’язок з Федерацією профспілок Черкаської області, де фахівці головного управління Фонду завжди бажані гості. Бо їх інформація актуальна та цікава.

Голова Федерації профспілок Черкаської області Шевченко П.В. є членом колегії головного управління Пенсійного фонду України. Саме тому питання повноти сплати обов’язкових платежів часто стають предметом обговорення на засіданнях Федерації, Активна позиція профспілок області допомагає в роботі з порушниками трудового законодавства в області.

 

Голова обкому профспілки працівників

Пенсійного фонду України

Ночовник Т.О.