фото 1

 

 

У місті Харкові 10 -12 жовтня 2017 року на базі Харківського регіонального Центру з питань профспілкового навчання Академії праці, соціальних відносин і туризму Федерації профспілок України відбулось навчання профспілкового активу Профспілки працівників автомобільного та сільськогосподарського машинобудування України. Учасники семінару – профспілкові активісти, представники обласних організацій профспілки, голови первинних профспілкових організацій, члени профкомів, голови цехкомів провідних підприємств (організацій) галузі з Білої Церкви, Бердянська, Конотопа, Кременчука, Львова, Ніжина, Харкова, Херсона, Умані.

Відкриваючи семінар, Голова Профспілки працівників автомобільного та сільськогосподарського машинобудування України Василь Олексійович Дудник наголосив на надзвичайній актуальності навчання профспілкових кадрів та активу – важливої складової підвищення ефективності роботи профспілок. У своєму виступі він розглянув низку практичних питань, які пов’язані з роботою профспілкової організації в умовах сьогодення.

На семінарі були розглянуті питання:

Профспілковий лідер як ефективний керівник. Поняття і основні концепції лідерства.

Здійснення державного і громадського контролю та нагляду за дотриманням законодавства про працю в Україні.

Відповідальність та штрафні санкції за порушення трудового законодавства.

Мотивація профспілкового членства (психологічний аспект проблеми).

Тайм-менеджмент профспілкового керівника. Делегування повноважень.

Профспілковий лідер: вміння переконувати і перемагати. Проведення переговорів у профспілковій роботі.

Профспілка як рушійна сила формування громадянського суспільства.

В ході семінару учасники отримали інформацію з питань навчання на лекціях, спілкувались і активно працювали у форматі тренінгів. Слухачі були забезпечені інформаційно-довідковими матеріалами за темами семінару та матеріалами для тренінгів.

Учасники семінару мали можливість обговорити питання діяльності профспілки, обмінятися досвідом і подискутувати, проаналізувати реальні приклади з роботи та напрацювати пріоритетні напрямки своєї діяльності.

На завершення семінару відбулося підведення підсумків та Голова Профспілки АСМУ Дудник В.О. вручив кожному слухачу сертифікат про проходження профспілкового навчання.

Усі учасники семінару отримали суттєвий обсяг корисної інформації та практичні поради щодо вирішення актуальних профспілкових питань, і набуті знання тепер зможуть застосовувати в практичній профспілковій діяльності.

 

Профспілка працівників

автомобільного та сільськогосподарського

машинобудування України

 

фото  2

 

фото 3

 

 

 

фото 4

 

фото 5

 

фото 6