P1170007

Цікавими заходами відзначили в одному з перших на теренах України - Національному природному парку «Синевир», що в Міжгірському районі у Закарпатті, своє професійне свято - День працівника природно-заповідної справи. У зборах трудового колективу з нагоди свята разом з керівниками місцевої влади взяли участь голова ЦК профспілки працівників лісових галузей України Вадим Сібільов та голова обласної організації галузевої профспілки Володимир Ільков.

Виступаючи на зібранні, Вадим Сібільов підкреслив важливість розвитку соціального діалогу між владою, профспілками і роботодавцями на всіх рівнях. Прикладом плідного партнерства є співпраця між адміністрацією та профспілковим комітетом НПП «Синевир», завдяки чому вдається вирішувати соціально – економічні питання.

Профспілковий лідер галузі вручив директору НПП «Синевир» Миколі Дербаку Почесний знак Федерації профспілок України «За розвиток соціального партнерства» та матеріальну винагороду за особисті заслуги у сприянні цій роботі та результативну діяльність у виконанні колективного договору.

Було відзначено і голову первинної профспілкової організації НПП «Синевир», члена ЦК профспілки працівників лісових галузей України Федора Матічина. Голова Закарпатської облорганізації профспілки працівників лісових галузей Володимир Ільков вручив йому нагороди обласної організації профспілки та облпрофради за особистий внесок у проведення роботи щодо захисту прав й інтересів працюючих. Трудовому колективу від профспілки було вручено картину закарпатського художника Богдана Тюшка, яка стане одним з експонатів музею підприємства.

Голова ЦК профспілки працівників лісових галузей України Вадим Сібільов мав зустріч з профспілковим активом Національного природного парку «Синевир», на якій було розглянуто цілий ряд питань з основних напрямків діяльності галузевої профспілки, а також взяв участь у «Дні відкритих дверей», приуроченому професійному святу.  

 

 

На фото:

- голова ЦК профспілки працівників лісових галузей України Вадим Сібільов (лівору) вручає Почесний знак Федерації профспілок України «За розвиток соціального партнерства» директору НПП «Синевир» Миколі Дербаку.

- директор Національного природного парку «Синевир» Микола Дербак з високою нагородою ФПУ.

- картина від профспілки – трудовому колективу.

- голова профкому НПП «Синевир» Федір Матічин (праворуч) отримує нагороду від голови обласної організації профспілки працівників лісових галузей Володимира Ількова.

- під час зібрання: (зліва направо) Федір Матічин, Володимир Ільков, Вадим Сібільов, Микола Дербак. 

 

 

P1170008

 

  

P1170011

 

P1170014

  

P1170017

 

 

Фото автора

 

Сергій Баранчиков,

 

завідувач відділу організаційно -

 

гуманітарної роботи

 

Закарпатської облпрофради