foto


Згідно доручення мітингу профспілкових організацій Запорізької області від 09.10.2018 року представники профспілок зустрілися з головою Запорізької облдержадміністрації та передали йому резолюцію мітингу з нагоди Всесвітнього дня дій за гідну працю.

 

В ході зустрічі з головою Запорізької облдержадміністрації Костянтином Брильом, заступником голови облдержадміністрації Зінаідою Бойко відбулось конструктивне обговорення питань соціально-економічного розвитку області, виконання зобов'язань обласної тристоронньої угоди. Для розвитку та поглиблення соціального діалогу намічені плани зустрічей представників галузевих профспілок з керівництвом, департаментами держадміністрації та територіальних громад.

         Також голова обласної ради професійних спілок Віктор Сластьон та голова Запорізької обласної організації профспілки працівників охорони здоров'я України Ірина Бальченко звернулися до очільника регіону як представника Президента України у Запорізькій області з проханням передати їхні вимоги Гаранту Конституції та Уряду.

Так, учасники мітингу - представники профспілкових організацій, трудових колективів Запорізької області висловили свою стурбованість стосовно складної соціально-економічної ситуації, що склалася в Україні. Вони звернулися до голови облдержадміністрації з проханням вжити відповідних заходів для виконання вимог учасників мітингу в Запорізькій області.

Зі свого боку Костянтин Бриль зазначив, що влада області та України постійно вживають заходів, необхідних для покращення соціально-економічної ситуації в усіх сферах.

- Незважаючи на те, що на території нашої держави тривають бойові дії, реформи впроваджуються в усіх галузях. Так, отримати результат миттєво - неможливо. Проте впевнений: крок за кроком ми досягнемо гідного рівня життя. Запевняю вас - усі вимоги учасників мітингу будуть доведені до відома Президента України Петра Порошенка та Прем'єр-Міністра України Володимира Гройсмана для реагування та прийняття відповідних рішень, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

 

За матеріалами

Запорізької обласної державної адміністрації