DSC 0021

 

 

На базі Національного природного парку «Синевир», що в Міжгірському районі у Закарпатті, відбувся виїзний пленум ЦК профспілки працівників лісових галузей України за участі усіх голів обласних профорганізацій галузевої профспілки.

Відкрив зібрання голова ЦК галузевої профспілки Вадим Сібільов. Розглянуто питання «Про роль галузевих територіальних угод та колдоговорів у справі захисту соціально – економічних, трудових прав та інтересів членів профспілки». В ході обговорення голова Закарпатської обласної організації профспілки працівників лісових галузей Володимир Ільков   зупинився на практиці роботи облорганізації щодо укладання на місцях колективних договорів, а голова профкому НПП «Синевир» Федір Матічин - досвідом спільної роботи адміністрації і профкому підприємства щодо заключення і контролю за виконанням колдоговору. Після фахової дискусії з цих питань Пленум ухвалив постанову, якою визначено стратегію діяльності галузевої профспілки в наступні роки.

Відбувся також семінар – тренінг для профактиву з різних напрямків діяльності профспілки. Цікаву інформацію зробив член Ради Федерації профспілок України Олексій Дуля, який поділився досвідом роботи профспілок Данії.

Підсумки зібрання підбив голова ЦК профспілки працівників лісових галузей України Вадим Сібільов.

Учасники Пленуму галузевої профспілки також відвідали реабілітаційний центр бурих ведмедів та музей лісу і сплаву на Чорній ріці НПП «Синевир».

 

 

На фото:

- виступає голова ЦК профспілки працівників лісових галузей України Вадим Сібільов (в центрі).

- проходить семінар – тренінг профактивістів галузі.

 

 DSC 0020

Сергій Баранчиков,

завідувач відділу організаційно-

гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради