DSCN9984

 

В Закарпатській обласній раді профспілок відбулася зустріч голови обласної державної адміністрації Геннадія Москаля з профспілковими працівниками і активом нашого краю.

 

            Відкриваючи зібрання, голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько підкреслив важливість соціального партенрства влади і профспілок в нашій області, окремо наголосивши на підтримці профспілок у їх жорсткому протистоянні із судовою гілкою влади за право власності на Будинок профспілок на пл. Народній, 5 в м. Ужгороді.

            У формі «запитання – відповідь» відбулася конструктивна розмова Геннадія Москаля з учасниками зустрічі, в ході якої під час діалогу обговорено широкий спектр соціально - економічних проблем у Закарпатті та Україні. Зокрема, йшлося про фінансування закладів освіти, охорони здоров’я, культури під час їх реформування, оплату праці в гірських населених пунктах, життєдіяльність окремих галузей, виділення коштів на соціально-економічні програми, майнові права профспілок, проблеми студентства тощо.

На зібранні голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль та голова облпрофради Володимир Фленько підписали Меморандум про співпрацю між обласною державною адміністрацією та обласною радою професійних спілок.

 

P1170965

 

DSCN9973

 

Сергій Баранчиков,

завідувач відділу організаційно - гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради