Напрацьована профспілковою стороною Резолюція учасників Конференції «Соціальна справедливість – від мінімумів до соціальних стандартів» не залишилася без уваги Уряду

khochet-stimulirovat-investicionnuyu-deyatelnost У рамках відзначення Дня соціальної справедливості 19 лютого ц. р. у Будинку спілок відбулася Конференція «Соціальна справедливість – від мінімумів до соціальних стандартів». Учасники заходів дійшли висновку, що в Україні ще дуже багато несправедливості, яка гальмує розвиток держави, породжує невдоволення громадян і численні конфлікти. Федерація профспілок України надіслала Кабінету Міністрів України напрацьовану профспілковою стороною Резолюцію учасників Конференції «Соціальна справедливість – від мінімумів до соціальних стандартів» (від..

Шляхи побудови соціально справедливого суспільства (2)

den sots spravedl 003 Саме такою темою стало обговорення важливих соціальних проблем сьогодення на «круглому столі», що відбувся 20 лютого 2013 року в Будинку Тернопільської обласної ради профспілок в рамках відзначення Всесвітнього дня соціальної справедливості.Відкриваючи засідання, голова обласної ради профспілок Андрій Присяжний наголосив на важливості проведення даного заходу, мета якого є привернення уваги органів державної виконавчої влади, роботодавців, профспілок та громадськості області до вирішення існуючих соціальних..

СПІЛЬНА МЕТА СТОРІН СОЦІАЛЬНОГО ДІАЛОГУ «СОЦІАЛЬНА СПРАВЕДЛИВІСТЬ» (2)

11 20 лютого 2013 року в Полтавській обласній державній адміністрації відбулося зібрання присвячене Дню соціальної справедливості за участю 3- х сторін – представників обласної державної адміністрації, роботодавців, професійних спілок. На цьому дійстві також було запропоновано підписання Територіальної угоди на 2013-2015 роки.Сторони соціального діалогу обговорили виконання Регіональної угоди за 2010-2012 роки.Соціальна справедливість є невід'ємною умовою для стабільної роботи економіки і розвитку державності – заявив голова облдержадміністрації Удовіченко..

Побудова в Україні суспільства соціальної справедливості: стан, проблеми та перспективи (2)

DSC 0602   У межах заходів, присвячених відзначенню Дня соціальної справедливості у Харківському соціально-економічному інституті 20 лютого 2013 року відбулася науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Побудова в Україні суспільства соціальної справедливості: стан, проблеми та перспективи». Організаторами конференції виступили Об‘єднання профспілок Харківської області, Харківський соціально-економічний інститут і Харківський інститут фінансів Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі. Урочисте відкриття конференції відбулося в залі засідань Об‘єднання профспілок..

Голос молоді – на підтримку соціальної справедливості

2013 039 013   Залучення молодих профспілкових активістів до визначення проблем соціальної справедливості в Україні, можливі кроки профспілок для її забезпечення, зокрема, у сфері зайнятості молоді, розробка рекомендацій щодо подальших дій профспілок – ці та інші актуальні теми обговорили 21 лютого на Молодіжному дискусійному клубі «Голос молоді про соціальну справедливість:рівні можливості та ставлення у сфері праці». У заході взяли участь молоді лідери профспілкових організацій, члени Молодіжної ради Федерації..

Соціальна справедливість – найвища цінність суспільства (2)

День соцсправедливости-5 В День соціальної справедливості, який згідно з Указом Президента України відзначається 20 лютого, Об'єднання профспілок Харківської області, членські та первинні профспілкові організації провели низку заходів. З метою інформування населення про саму сутність соціальної справедливості та роль профспілок в її становленні в нашій державі, Голова ОПХО Сергій Тесленко взяв участь в годинній передачі на обласному державному телебаченні. Харківським соціально-економічним інститутом підготовлено комплект тематичних матеріалів з нагоди Всесвітнього..

За социальную справедливость!

DSC00672 Бесплатным консультационным приемом граждан и пресс-конференцией ознаменовала День социальной справедливости Федерация независимых профсоюзов Крыма.В мероприятиях также приняли участие: представители Минсоцполитики и Центра занятости АРК, ГУ Пенсионного фонда в АРК, ИД фондов социального страхования по временной утрате трудоспособности и от несчастных случаев на производстве и профзаболеваний Украины в АРК.Особый резонанс имела пресс-конференция, которая и устраивалась с целью привлечь внимание широкой общественности, органов государственной власти к решению..

Юрій Кулик: «Соціальної справедливості можна досягти тільки шляхом соціального діалогу»

2013 037 015   Київський прес-клуб спільно із Національною спілкою журналістів та ГО «Київський форум» провели 20 лютого круглий стіл, присвячений Дню соціальної справедливості. У заході взяв участь та виступив Голова Федерації профспілок України Юрій Кулик. Він наголосив, що ФПУ бачить головним своїм завданням соціально-економічний захист працівників. Сьогодні, підкреслив Юрій Кулик, є багато позитивних прикладів забезпечення такого захисту. Але у плані забезпечення соціальної справедливості в Україні існує..

ЗАРПЛАТА ПОВИННА БУТИ СПРАВЕДЛИВОЮ

Изображение 1572 За рівнем оплати праці Дніпропетровщина входить в країні до трійки лідерів – в середньому вона складає зараз понад 3,3 тис.гривень. Завдяки взаємодії профспілок та їх соціальних партнерів на цілому ряді підприємств області зарплата сьогодні перевищує 4 і навіть 5 тис.гривень. Найнижчий тут серед промислових регіонів й показник зарплатних боргів (10 млн.). Але в той же час зарплата все ще у багатьох найманих працівників відстає..

Соціальна справедливість на Сумщині - завдяки конструктивній співпраці соціальних партнерів

20 лютого - у Всесвітній день соціальної справедливості відбулося засідання Сумської регіональної тристоронньої соціально-економічної ради. Сторони соціального діалогу підвели підсумки виконання зобов'язань за 2012 рік Регіональної угоди між обласною державною адміністрацією, обласною організацією роботодавців «Сумський регіон» та обласною радою профспілок, затвердили спільні заходи щодо здійснення контрою за дотриманням трудового законодавства на підприємствах, установах, організаціях області, а також план роботи регіональної тристоронньої соціально-економічної ради на 2013 рік. У роботі засідання прийняв..

Більше статей...

1. ЮРІЙ КУЛИК: «Соціальна справедливість - пріоритет для профспілок»
  2. До 20-річчя Академії праці та соціальних відносин і Дня соціальної справедливості
  3. Сьогодні - 20 лютого - в Україні та світі відзначається День соціальної справедливості
  4. Социальная справедливость - гарантия стабильного развития
  5. В ЦЕНТРІ УВАГИ – СОЦІАЛЬНА СПРАВЕДЛИВІСТЬ
  6. СОЦІАЛЬНА СПРАВЕДЛИВІСТЬ – ВІД МІНІМУМІВ ДО СОЦІАЛЬНИХ СТАНДАРТІВ
  7. СОЦІАЛЬНА СПРАВЕДЛИВІСТЬ: ГІДНА ПРАЦЯ ТА СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ
  8. До Дня соціальної справедливості. ЧАС - ДЛЯ СОЦІАЛЬНОЇ СПРАВЕДЛИВОСТІ ! (3)
  9. До Дня соціальної справедливості. ЗДОРОВ'Я І БЕЗПЕКА ЛЮДИНИ НА ВИРОБНИЦТВІ - НАЙВАЖЛИВІШІ СКЛАДОВІ СОЦІАЛЬНОЇ СПРАВЕДЛИВОСТІ (2)
  10. До Дня соціальної справедливості. СОЦІАЛЬНОМУ СТРАХУВАННЮ ТА ПЕНСІЙНОМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЮ – СОЦІАЛЬНУ СПРАВЕДЛИВІСТЬ (2)
  11. СОЦІАЛЬНА СПРАВЕДЛИВІСТЬ: ГІДНА ПРАЦЯ ТА СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ
Архiв