ОПИТУВАННЯ. Тіньова виплата заробітної плати та нестандартні форми зайнятості: добре чи погано?

teklif       Відвідувачам Офіційного веб-порталу ФПУ пропонується взяти участь у опитуванні, на теми: «Тіньова виплата заробітної плати: добре чи погано?», а також «Нестандартні форми зайнятості: добре чи погано?».   Ваша думка буде врахована під час підготовки документів структурними підрозділами апарату ФПУ, зокрема Департаментом виробничої політики та колективно-договірного регулювання.   Вам пропонується заповнити анкети та надіслати їх за адресою електронної пошти:   \n Ця електронна адреса захищена від..

Постанова Президії ФПУ № П-16-15 від 28.02.2013 "Про зміни до постанови Президії ФПУ від 11.12.2012 № П-15-4"

Постанова Ради ФПУ № Р-6-3 від 12.12.2012 "Про завдання профспілкових організацій щодо забезпечення громадського контролю за дотриманням трудового законодавства"

Постанова Ради ФПУ № Р-6-3  від 12.12.2012 "Про завдання профспілкових організацій щодо забезпечення громадського контролю за дотриманням трудового законодавства"