З якою частотою потрібно проводити повторні інструктажі при роботі з комп'ютером?

«Сьогодні майже на всіх робочих місцях в офісі знаходяться персональні комп’ютери із ЖК моніторами. Враховуючи специфіку роботи на ПК, спеціалісти, крім працівників відділу обліку та звітності, працюють не більше 3–4 годин. Крім цього, на підприємстві складено список працівників, звільнених від проходження повторних інструктажів, до якого входять майже всі офісні працівники. Чи є необхідність проведення в таких випадках повторних інструктажів з офісними працівниками при роботі на ПК і чи необхідно при..

Я получила производственную травму. Завод травму признал как производственную, составили акты, идет проверка. Находясь на лечении в больнице, получила бытовую травму. В переводном эпикризе указали только бытовую травму. Какими могут быть последствия?

Здравствуйте! Я получила производственную травму. Завод травму признал как производственную, составили акты, идет проверка. Находясь на лечении в больнице, получила бытовую травму. В настоящий момент меня переводят в областную больницу. В переводном эпикризе указали только бытовую травму (я обращалась, но не захотели переписывать). Какими могут быть для меня последствия отказа?   Елена, Мелитополь     Елена Беденко-Зваридчук, директор компании «МедАдвокат», председатель комитета медицинского права Ассоциации юристов Украины, врач   В указанном Вами случае имеет место сочетание травм — производственной и..

При зверненні в райлікарню щодо проходження працівниками птахокомплексів, зайнятими на роботах без шкідливих умов праці, попереднього (при прийомі на роботу) та періодичних медичних оглядів, нам нав’язують отримання працівниками психіатричних сертифікатів, посилаючись на п. 18 Переліку медичних психіатричних протипоказань щодо виконання окремих видів діяльності (робіт, професій, служби), що можуть становити безпосередню небезпеку для особи, яка провадить цю діяльність, або оточуючих, затвердженого постановою КМУ від 27 вересня 2000 р. № 1465. Ми з цим не..
Архiв
<< < Січень 2018 > >>