fpu   flag ЗАЯВА Президії Федерації професійних спілок України з нагоди Дня соціальної справедливості   Соціальна справедливість – загальновизнана цінність сучасного демократичного суспільства, що закріплена в документах світової спільноти, зокрема в міжнародних пактах ООН. За рішенням 62-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН, починаючи з 2009 року, 20 лютого проголошено Всесвітнім днем соціальної справедливості, який відзначається щороку. Цього року 20 лютого в Україні вже втретє відзначатиметься День соціальної справедливості, запроваджений..

Постанова Президії ФПУ "Про відзначення у 2014 році Дня соціальної справедливості"

Постанова Президії ФПУ № П-22-11 від 09.12.2014 р. "Про відзначення у 2014 році Дня соціальної справедливості"

20 лютого - в Україні та світі відзначається День соціальної справедливості

wd-social-spravedlivosti Реалізація принципів соціальної справедливості є пріоритетним завданням влади, адже стан додержання конституційних прав громадян залишається основним критерієм рівня розвитку суспільства, визначальною ознакою соціальної держави. Про це йдеться у зверненні Президента України В.Януковича з нагоди Дня соціальної справедливості.  «Відповідаючи очікуванням людей, ми робимо впевнені кроки на шляху системної модернізації країни. Саме на впровадження європейських стандартів життя націлені Програма економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна..

Що означає поняття «соціальна справедливість?

spravedlivost   «Що означає поняття «соціальна справедливість», чи існує вона в Україні?»   Запитання-відповіді: Публікуємо думки відвідувачів ОВП ФПУ:   - Сьогодні Україні необхідна нова, добре прорахована політика зростання трудових доходів населення і за рахунок цього скорочення існуючої несправедливої соціальної диференціації серед працюючих. В основі такої політики має перебувати випереджаюче зростання заробітної плати порівняно зі зростанням інших доходів населення. Для цього необхідне формування нової державної політики, зокрема щодо реформування оплати..
Архiв
<< < Червень 2018 > >>