25 РОКІВ ПІСЛЯ АФГАНСЬКОЇ ВІЙНИ

Привітання Голови ФПУ Кулика Ю.М. з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-ої річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан

af   Шановні учасники бойових дій в Афганістані та військових конфліктів в інших державах, шановні члени сімей загиблих, ветерани війни, миротворці!   Сьогодні святковий і одночасно трагічний день. 25 років тому відбулось виведення військ з Афганістану. Понад дев’ять років контингент Радянських військ перебував на території цієї країни. Свої вітання з цієї нагоди ми, в першу чергу, адресуємо вам, воїнам -«афганцям», героям воєн і локальних конфліктів в інших державах.          ..

Уроки Афганістану – пам’ять для розбудови майбутнього

Voiny-internatsionalisty--e1370330471200   Що зараз знає українське суспільство про «ОКСВА - ограниченный контингент советских войск в Афганистане»? Що знає українська молодь про воїнів-інтернаціоналістів, які виконували наказ Батьківщини в далеких гарячих точках? Думаю далеко не кожен з перехожих на вулицях наших міст згадає чи зрозуміє значення цих визначень – ОКСВА, інтернаціоналіст. Думаю у значної частини суспільства уява про «афганців»(незалежно від географії війн) формується не із спогадів ветеранів, а з..

Профсоюзы Харьковщины чествуют «афганцев»

Афганцы-1 Сегодня, 11 февраля, перед началом заседания Исполкома Объединения профсоюзов Харьковской области в связи с 25-й годовщиной вывода войск бывшего СССР из Республики Афганистан была проведена торжественная церемония чествования воинов-интернационалистов, которые ведут активную работу в профсоюзных организациях Харьковщины. Председатель ОПХО Сергей Тесленко наградил их отличиями Федерации профсоюзов Украины, Объединения профсоюзов Харьковской области, а также горисполкома. Награды получили: - Анатолий Федорович ПОЗНЯК, председатель Красноградской районной организации профсоюза работников здравоохранения..

У Верховній Раді України зареєстровано законопроект про підвищення рівня соціального захисту ветеранів війни, підготовлений ФПУ спільно з Українською спілкою ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)

4 лютого 2014 року у Верховній Раді України зареєстровано проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення рівня соціального захисту ветеранів війни» (реєстр. № 4081). Вказаний законопроект підготовлено Федерацією профспілок України спільно з Українською спілкою ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) у зв’язку з необхідністю посилення соціального захисту ветеранів війни, в тому числі воїнів-інтернаціоналістів та членів їх сімей.           Проект Закону України спрямований на: - удосконалення системи забезпечення спеціальним автотранспортом..

ЕКСКЛЮЗИВ. Анатолій Кінах: «Дуже важливою є адресність соціальної підтримки ветеранів-афганців та інших соціальних груп, які її потребують»

КИНАХ Чим зможе допомогти ветеранам-афганцям та учасникам бойових дій на території інших держав Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення рівня соціального захисту ветеранів війни», проект якого підготовлено Федерацією профспілок України спільно з Українською спілкою ветеранів Афганістану? Про це ми попросили розповісти президента Українського союзу промисловців і підприємців, першого заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони..

Урочистості, що відбудуться у м. Києві 13-15 лютого 2014 р.

Українська спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) 31 січня 2014 року в приміщенні ПАТ «Укртелеком» у м.Києві провела селектор під головуванням Голови УСВА, Героя України Червонописького С.В. за участі керівників територіальних організацій УСВА.          На зазначеному селекторі Червонопиським С.В. заявив про надання всебічної підтримки зі сторони територіальних організацій УСВА членам профспілок – учасникам бойових дій на території інших держав у разі їх звернення при бажанні взяти участь в урочистих заходах, які відбудуться у..

Спільні звернення Федерації профспілок України та Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) не залишилися без уваги Уряду

15 лютого 2014 року в Україні відзначатиметься День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-та річниця виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. Федерацією профспілок України та Українською спілкою ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) проведено спільну роботу з вивчення основних трудових та соціальних проблем громадян, які виконували військовий обов’язок на території інших держав, сімей загиблих та померлих учасників таких бойових дій та напрацювання пропозицій щодо їх вирішення. З метою підвищення..
Архiв