Шевченко – з нами!

64343   6 березня 2014 року в Черкаському обласному Будинку вчителя відбулося вшанування пам’яті Тараса Шевченка. Мистецький захід був організований Федерацію профспілок області та галузевими профоб’єднаннями до 200-річчя від дня народження Великого Кобзаря. У заході взяли участь представники влади, творчої інтелігенції, педагоги та викладачі навчальних закладів області, студентська й учнівська молодь, громадськість міста. «У ці березневі дні ми відзначаємо знаменну для українців дату – 200-річчя від дня..

До 200-річчя Тараса Шевченка (виставка-експозиція у ФПУ)

3 жовтня 2013 року у Будинку профспілок (м.Київ, майдан Незалежності,2) було відкрито виставку, присвячену 200 – річчю з дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Вона цілком складалася з експонатів, які протягом тридцяти років збирав заступник голови Федерації профспілок України Євген Драп’ятий проживаючи у Львові, Сім​ферополі, Ялті та Києві, під час відряджень у Дніпропе​тровську, Донецьку, Луганську області, коли бував у Пол​таві, Миколаєві, Севастополі, Черкасах, Чернігові і, звісно, у Каневі. На виставці було..

Актуальне інтерв’ю. Розмова із заступником Голови ФПУ Євгеном Драп’ятим

Борітеся – поборете Аж зареве, та загуде, Козак безверхий упаде, Розтрощить трон, порве порфіру, Роздавить вашого кумира, Людськії шашелі. Няньки, Дядьки отечества чужого! Не стане ідола святого, І вас не стане… Тарас Шевченко Розмову вела Анна Рєпіч редактор відділу «ПВ» – Євгене Михайловичу, окресліть своє бачення щодо відзначення ювілею Кобзаря у нинішній час. – З початку року Україна відзначає 200 років від дня народження Тараса Григоровича Шевченка. На жаль, святкуванням це назвати важко, оскільки триває скорбота за загиблими на Майдані. Щоденно відходять від..

Борітеся - поборете. До 200-річчя Тараса Шевченка

Публікація в газеті "Профспілкові вісті" до 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка.

ПРОВЕДЕНО ЗАСІДАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ ПО СВЯТКУВАННЮ ЮВІЛЕЮ ВЕЛИКОГО КОБЗАРЯ

200 3 березня 2014 року відбулось засідання Організаційного комітету Федерації профспілок України з відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка. Вів засідання голова Оргкомітету ФПУ Євген Драп'ятий - заступник Голови ФПУ. Оргкомітет відзначив, що у членських організаціях ФПУ проведені тематичні уроки, літературно-мистецькі свята, Шевченківські читання, виставки творів, плакатів, фотографій, матеріалів періодичної преси присвячених великому поету. Так на підприємствах відбулись культурно-мистецькі акції «Наша пісня, наше слово…слава України», Шевченківські..

РОЗМОВА З ЄВГЕНОМ ДРАП’ЯТИМ, ЗАСТУПНИКОМ ГОЛОВИ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ

200-Шевченко   На засіданні Президії ФПУ 3 жовтня 2013 р. ухвалено постанову про створення організаційного комітету з відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка, а також план заходів Федерації профспілок України з нагоди цієї події. Оргкомітет очолив заступник Голови ФПУ Євген Драп’ятий. Напередодні у Будинку спілок відкрилася виставка, присвячена цій визначній даті. Про ідею експозиції нам розповів її збирач.   - Євгене Михайловичу, розка­жіть, будь ласка, про мету цієї експозиції,..

План заходів ФПУ до 200-річчя Тараса Шевченка

План заходів Федерації профспілок України з відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка.

Постанова Президії ФПУ "Про відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка

ФЕДЕРАЦІЯ ПРОФЕСІЙНИХ СПІЛОК УКРАЇНИ   ПРЕЗИДІЯ   П О С Т А Н О В А 03.10.2013                                                                       м. Київ                                          П–20–11 Про відзначення..
Архiв
<< < Червень 2018 > >>