ЗАЯВЛЕНИЕ ФЕДЕРАЦИИ ПРОФСОЮЗОВ ЛУГАНСКОЙ ОБЛАСТИ

big   ЗАЯВЛЕНИЕ ФЕДЕРАЦИИ ПРОФСОЮЗОВ ЛУГАНСКОЙ ОБЛАСТИ в связи с трагическими событиями 2 мая 2014 года в г. Одессе              Нарастающая эскалация противостояния  на Юго-Востоке страны  и трагические события, произошедшие      2 мая 2014 года в городе-герое Одессе, взволновали миллионы людей и не могли оставить равнодушными каждого.            Массовая гибель людей в г. Одессе должна стать последним тревожным сигналом для политиков. Необходимо немедленно остановить насилие повсеместно. Любое последующее насильственное..

З А Я В Л Е Н И Е Президиума Донецкого областного совета профсоюзов

logo don   З А Я В Л Е Н И Е Президиума Донецкого областного совета профсоюзов    Профсоюзы Донецкой области выражают крайнюю обеспокоенность социальной напряженностью в Донбассе и драматическим развитием событий, что грозит общенациональной трагедией. Сложившаяся обстановка губительным образом сказывается на состоянии экономики, которая оказалась на грани финансово-экономического краха, что влечёт за собой дальнейшее ухудшение социального положения трудящихся и всего населения страны. Профсоюзы всегда выступают в защиту прав человека труда,..

Открытое письмо Президенту Российской Федерации Путину В.В.

406 html 1317bfdf   Редактор профсоюзной газеты «Трудящийся» Днепропетровского областного комитета Профсоюза "Машприлад", ветеран труда, награжденный высшей наградой всеобщей Конфедерации профсоюзов стран СНГ – Почетным серебряным знаком «За заслуги перед профдвижением» А.А.Попов направил открытое письмо Президенту РФ Путину В.В. с призывом инициировать принятие решений для достижения справедливости и равенства в отношениях между всеми государствами, в том числе между народами Украины и России. (Текст письма прилагается)   Информационно-аналитический центр ФПУ

Профспілчани Рівненщини продовжують допомагати Збройним Силам України

3103ba6548d119b4b6286850c226a7f3   Тривожні повідомлення зі сходу України з кожним разом справжнім болем відлунюють у серцях представників профспілкової громади області. Майже всі галузеві профоб’єднання підтримали заклик Федерації профспілок області фінансово допомогти нашим Збройним Силам. Крім грошей, люди збирають продовольство, одяг. За даними, які надходять з обласних галузевих профорганізацій, на сьогодні на допомогу Збройним Силам України зібрано і відправлено 885 тисяч 408 грн. Тільки на спецрахунок Федерації профспілок області надійшло..

Висловили солідарність Україні

1381225574 -tbtvta-tb-tp-tbtv-tp-ta-tzhtp-8te8     Солідарність та підтримку українському народу і профспілкам в цей нелегкий для країни час висловлюють не тільки міжнародні організації, але й організації трудящих у самій Росії.     Зокрема, на адресу Федерації профспілок України надійшов лист від Російської профспілки працівників середнього і малого бізнесу. Керівники Чувашської республіканської та Чебоксарської міської організації цієї профспілки висловлюються за збереження суверенітету та територіальної цілісності України і заявляють, що..

На Рівненщині на честь Збройних Сил висадили ліс

8   На Рівненщині на честь Збройних Сил України висадили молодий ліс, що зростатиме і міцнітиме разом з розбудовою вітчизняної армії.Ідея цієї благородної справи належить голові Федерації профспілок області Миколі Шершуну. Саджанці дуба і сосни висаджували в господарстві директора ДП «Острозьке лісове господарство» Михайла Крука та лісничого Мостівського лісництва Володимира Никитюка. Волонтери виконували усі роботи суворо за технологією.Варто зазначити, що профспілчани Рівненщини організували збір коштів для придбання..

Конфлікт має бути врегульовано мирними засобами

1269479542 18   ЦК Профспілки працівників лісового господарств України звернувся листом до Голови Федерації профспілок працівників лісових галузей співдружності незалежних держав Карнюнину В.П. із закликом використати усі наявні засоби та можливості з недопущення агресії РФ по відношенню до суверенітету України та попередити кровопролиття. Повний текст листа додається.   Профспілка працівників лісового господарств України

Заявление о Поддержке профсоюзного Движения в Украине (2)

BWI   ИСД выражает свою решительную поддержку и солидарность своим членским организациям и всему профсоюзному движению в Украине в их продолжающейся борьбе против неравенства, за подлинную демократию, справедливость, достойный труд, за независимую и мирную Украину, об этом говорится в письме поддержки Интернационала строителей и деревообработчиков (BWI). В частности, ИСД окажет помощь своим членским организациям в их усилиях по поддержке единства профсоюза.   Профсоюз работников строительства и промышленности строительных материалов Украины

За незалежність, цілісність та державний суверенітет України!

ЖИТ   «Голос народу» - під такою назвою 19 березня у м. Житомирі пройшла громадянська акція народної солідарності, яку ініціював студентський актив університетів та коледжів області. Президія ФПО підтримала  звернення студентів  і звернулась до всіх членських організацій з пропозицією  долучитись до участі у заході.       На думку профспілок, це не  просто захід, це голос миру, голос великої любові та відповідальності  нашої молоді, майбутнього нашої держави..

Студенти Житомирських вишів закликають до проведення загальноукраїнської громадянської акції народної солідарності «ГОЛОС НАРОДУ»

0febfa101da7357bdac820a9d67e36c1   Звернення до всієї молоді України, їх батьків, рідних і близьких людей; до трудових колективів і навчальних закладів, медичних установ і бізнес-структур; до школярів і пенсіонерів, бідних і багатих; до ВСІХ, хто любить цю ЗЕМЛЮ і живе на ній.   Дорогі і близькі нам усі люди в Україні! Нинішня ситуація в нашій державі не може залишати осторонь кожного з нас і зобов’язує до чіткої відповіді на питання «ХТО МИ..

Більше статей...