Не допустити зниження соціальних гарантій для працівників

500 IMG 0298   Профспілка працівників суднобудування України на засіданні президії ЦК Профспілки ухвалила звернення до прем’єр-міністра України Яценюка А.П. та в.о. Голови ФПУ Осовго Г.В. щодо ситуації у соціально-економічній сфері.   Текст звернення додається   ІАЦ

Профспілки категорично ПРОТИ звуження прав бюджетників

IMG 3452     ФПУ разом з всеукраїнськими профспілками бюджетної сфери зустрілися 16 квітня ц.р. для обговорення нагальних проблем бюджетних галузей в контексті запроваджених Урядом антикризових заходів та законодавчих ініціатив внесених на розгляд Верховної Ради України протягом останніх десяти днів, а саме: проекти Законів України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо удосконалення окремих положень соціальної політики)» (реєстр. № 4648 від 07.04.2014) та “Про забезпечення узгодженої політики..

Обговорюємо реформування гуманітарної сфери

news 2012 09 17 12 22   15 квітня поточного року під головуванням Віце-премʼєр-міністра України Сича О.М. в Кабінеті Міністрів України відбулася нарада з питань запровадження Концепції гуманітарного розвитку України на період до 2020 року. На нараду були запрошені фахівці міністерств гуманітарної сфери, творча інтелігенція, представники громадських організацій, зокрема, голова Профспілки працівників культури України Перелигіна Л.Ф. У вступному слові Віце-премʼєр-міністр України Сич О.М. підкреслив, що одним з головних питань..

ЗАЯВА Федерації профспілок Луганської області про недопущення зниження соціальних гарантій громадян в умовах впровадження економічних реформ

e200   14 квітня 2014 року відбулось засідання Президії Ради Федерації профспілок Луганської області, на якому було прийнято заяву «Про недопущення зниження соціальних гарантій громадян в умовах впровадження економічних реформ», та направлено її на ім’я Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України, голови Луганської обласної державної адміністрації, голови Луганської обласної ради.     ЗАЯВА Федерації профспілок Луганської області про недопущення зниження соціальних гарантій громадян в умовах впровадження економічних реформ     Федерація профспілок Луганської..

ВІДСТОЯТИ СОЦІАЛЬНІ НАДБАННЯ

poyas   Складна економічна ситуація, що виникла в країні, без сумніву потребує адекватного реагування. Уряд запропонував та зумів наполягти на затвердженні плану антикризових заходів, подібних яким наше суспільство ще не знало. Як зазначає голова обласної ради профспілки нафтогазпрому С.Остап”юк, профспілки не можуть спокійно сприйняти  загрози падіння і так невисокого життєвого рівня співвітчизників, допустити подальшого зубожіння і так знедоленого люду. Федерація профспілок України виступила з цілою низкою гострих заяв..

Літакобудівникам потрібна підтримка

img 1181927787   На адресу ФПУ надійшов лист від трудового колективу Сніжнянського машинобудівного заводу «Мотор-Січ» із занепокоєнням щодо перспектив існування підприємства та долі людей, які на ньому працюють. У листі директора заводу та голови профкому повідомляється про багаторічні виробничі стосунки, що встановлено з російськими партнерами, яки є не тільки найбільшими споживачами продукції АТ «Мотор-Січ», але й водночас постачальниками комплектуючих та матеріалів, необхідних для її виготовлення. Через загрозу розриву економічних..

Обращение к членам профсоюзов и трудовым коллективам Донецкой области

ris5   Социально-экономическая ситуация в стране вызывает серьезную обеспокоенность большинства работников, занятых во всех сферах деятельности. В этих условиях мы поддерживаем меры органов власти по декриминализации и детенизации экономики, восстановлению справедливости в сфере налогообложения, переходу к единым правилам в пенсионном обеспечении. Вместе с тем, президиум Донецкого областного совета профсоюзов требует, чтобы меры по стабилизации ситуации, прежде всего, предусматривали рациональное использование имеющихся материальных и финансовых ресурсов, привлечение инвестиций, направление..

На засіданні Президії Федерації профспілок Вінницької області прийнято Заяву

logo vin   З А Я В А Федерації профспілок Вінницької області про недопущення зниження  соціальних гарантій громадян в умовах впровадження економічних реформ  Враховуючи надзвичайно складну ситуацію, що виникла в нашій країні,  профспілки уважно аналізують дії Уряду щодо проведення реформ.  Вважаємо, що в умовах відновлення економічної стабільності держави має головним має стати справедливий розподіл відповідальності між владою, бізнесом і трудівниками.  Однак, запропоновані Урядом заходи мають реалізуватися в основному за рахунок найманих працівників, що призведе до..

Заходи з економії бюджетних коштів не можуть обмежувати виплати медикам — Профспілка

российские медики презентовал  shutterstock 60082210     Профспілка працівників охорони здоров’я України звернулася до Прем’єр-міністра України та Міністра охорони здоров’я України з проханням надати роз’яснення щодо правомірності застосування для медичних бюджетних закладів Заходів, затверджених постановою КМУ «Про економію державних коштів» від 01.03.2014 р. № 65 (далі — Заходи). Про це повідомляє Федерація профспілок України. Профспілка вважає, що Заходи, наведені в п.п. 12 та 15, не можуть поширюватися на..

ЗВЕРНЕННЯ Президії Луганського обкому профспілки працівників будівництва і промбудматеріалів

43148 1     Президія Луганської обласної профспілкової організації працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів, висловлюючи стурбованість у зв’язку зі складними політичним й соціально-економічним станом у державі, і не бажаючи залишатися осторонь від невідкладних, життєво важливих дій, прийняла ЗВЕРНЕННЯ, у якому закликала новий Уряд України і Верховну Раду України не приймати поспішних рішень, які можуть призвести до тяжких наслідків для України і громадян; висловила готовність підтримати всі дії влади і..
Архiв
<< < Червень 2018 > >>