Миколаївські суднобудівники вносять пропозицію щодо організації проведення профспілкового референдуму

3e93b87a8d03e8ddab99956b22ac0a92   18.09.2014р. на засіданні президії Миколаївської обласної організації профспілки працівників суднобудування України було розглянуто питання проведення профспілкового референдуму «Про розмір мінімальної заробітної плати в 2015 році».   В процесі обговорення даної ініціативи ФПУ члени президії висловили стурбованість його слабкою активністю, як з боку своїх членських організацій, так і з боку профспілкових організацій Миколаївської області. На наш погляд це викликано наступними факторами: - Відсутністю оргтехніки та інтернету в..

8000 гривень має бути середня зарплата українця!

78dd103f 6565 8000 ГРИВЕНЬ -   МАЄ БУТИ СЕРЕДНЯ ЗАРПЛАТА УКРАЇНЦЯ !      П Р О Ф С П І Л К О В И Й    Р Е Ф Е Р Е Н Д У М   Натисни на СТАРТ (зайдеш на сайт голосування) і проголосуй за нову зарплату і наближення її до європейської! За свою роботу вже зараз громадяни України мали б отримувати в середньому не менше 8000 гривень,..

Архiв
<< < Січень 2018 > >>