Як бюджетна політика стосується пересічних громадян?

28 жовтня 2014 року на веб-сторінці fpu.onwebinar.ru пройшов вебінар на тему: «Колективний трудовий спір як інструмент захисту трудових прав працівників», у якому взяли участь фахівці Департаманту виробничої політики та колективно-договірного регулювання апарату ФПУ.   Пропонуємо ознайомитися з матеріалами вебінару (завантажити у форматі Microsoft PowerPoint).

14 жовтня 2014 року на веб-сторінці fpu.onwebinar.ru пройшов вебінар на тему: «Про стан пенсійної системи. Пропозиції, які розробляються, щодо її удосконалення», у якому взяли участь фахівці Управління з питань соціального страхування та пенсійного забезпечення апарату ФПУ.   Пропонуємо ознайомитися з матеріалами вебінару (завантажити у форматі Microsoft PowerPoint).

Гідна праця: стан та перспективи

7 жовтня 2014 року на веб-сторінці fpu.onwebinar.ru пройшов вебінар на тему: «Гідна праця: стан та перспективи», у якому взяли участь фахівці Департаманту виробничої політики та колективно-договірного регулювання апарату ФПУ.   Пропонуємо ознайомитися з матеріалами вебінару (завантажити у форматі Microsoft PowerPoint).

Як бюджетна політика стосується пересічних громадян?

30 вересня 2014 року на веб-сторінці fpu.onwebinar.ru пройшов вебінар на тему: «Як бюджетна політика стосується пересічних громадян?», у якому взяли участь фахівці Департаманту бюджетної політики та соціального захисту апарату ФПУ.

Про зміни в системі соціального страхування в 2014 році

23 вересня 2014 року на веб-сторінці fpu.onwebinar.ru пройшов вебінар на тему: «Про зміни в системі соціального страхування в 2014 році», у якому взяли участь фахівці Управління з питань соціального страхування та пенсійного забезпечення апарату ФПУ.   Пропонуємо ознайомитися з матеріалами вебінару (завантажити у форматі Microsoft PowerPoint).

16 вересня 2014 року на веб-сторінці fpu.onwebinar.ru пройшов вебінар на тему: «Порядок створення спільного представницького органу профспілок, його повноваження і взаємодія з органами виконавчої влади», у якому взяла участь керівник Управління з питань соціального діалогу апарату ФПУ Валентина Приходько.   Пропонуємо ознайомитися з матеріалами вебінару (завантажити у форматі Microsoft PowerPoint).

Початок нового навчального року в системі профспілкової освіти

9 вересня 2014 року на веб-сторінці fpu.onwebinar.ru пройшов вебінар на тему: «Початок нового навчального року в системі профспілкової освіти», у якому взяла участь зав. відділом Департементу розвитку профспілкового руху ФПУ Лариса Ровчак.   Пропонуємо ознайомитися з матеріалами вебінару (завантажити у форматі Microsoft PowerPoint).

Медіа-наступ профспілок

2 вересня 2014 року на веб-сторінці fpu.onwebinar.ru пройшов вебінар на тему: «Медіа-наступ профспілок», у якому взяв участь керівник інформаційно-аналітичного центру ФПУ Юрій Работа.   Пропонуємо ознайомитися з матеріалами вебінару (завантажити у форматі Microsoft PowerPoint).

2 вересня 2014 року на веб-сторінці fpu.onwebinar.ru пройшов вебінар на тему: «Про цінову ситуацію та дії профспілок щодо недопущення зниження життєвого рівня населення в умовах впровадження антикризових заходів», у якому взяли участь заступник Голови ФПУ Кондрюк Сергій Михайлович та фахівці апарату ФПУ.   Пропонуємо ознайомитися з матеріалами вебінару (завантажити у форматі Microsoft PowerPoint).

26 серпня 2014 року на веб-сторінці fpu.onwebinar.ru пройшов вебінар на тему: «Особливості захисту трудових прав членів профспілок, які працюють на підприємствах, що розташовані на території проведення АТО», у якому взяли участь заступник Голови ФПУ Українець Сергій Якович, заступник керівника департаменту правового захисту апарату ФПУ Сидоряк Ірина Георгіївна та фахівці апарату ФПУ.   Пропонуємо ознайомитися з матеріалами вебінару (завантажити у форматі Microsoft PowerPoint).
Архiв
<< < Січень 2018 > >>