Антимонопольний комітет поінформував СПО об'єднань профспілок про результати перевірок, вивчення цінової ситуації на споживчому ринку

39f1091ecd 214246 26 травня 2014 року питання цінової ситуації в Україні та зниження купівельної спроможності громадян розглядалося на засіданні СПО об’єднань профспілок . Відповідно до пункту 2.3 Рішення СПО об’єднань профспілок від 26.05.2014 № 14-4 було надіслано звернення до Антимонопольного комітету України з вимогою забезпечити: - контроль за узгодженими діями суб’єктів господарювання та дотриманням вимог законодавства про захист економічної конкуренції та регулюванням цін (тарифів) на товари, що виробляються..

Проведено вебінар по ціновій ситуації в Україні та дій профспілок щодо недопущення зниження життєвого рівня населення

IMG 20140902 09274   Яка ситуація на ринку продовольчих товарів та житлово-комунальних послуг в умовах впровадження Урядом антикризових заходів?   Які додаткові заходи Уряду щодо захисту малозабезпечених верств населення при сплаті за житлово-комунальні послуги?   Хто має право на отримання компенсації при сплаті за житлово-комунальні послуги у зв’язку з підвищенням тарифів на газ та тепло?   Який порядок отримання компенсації?   На ці та інші питання всі бажаючі отримали відповідь від заступника керівника..

Основні соціальні аспекти Держбюджету на 2015 рік

42184 Під час зустрічі в рамках постійно діючої тристоронньої робочої групи з ведення консультацій на всіх стадіях бюджетного процесу 29 серпня 2014 року, Мінфін фактично презентував основні соціальні аспекти проекту Держбюджету на 2015 рік. Основна ідея закладена до цього документу відображається як: продовження політики скорочення видатків та легалізації «ручного» управління на невизначений термін. Щодо соціальних стандарті, то Мінфін пропонує: -        встановити у 2015 році прожитковий мінімум для працездатних осіб..

Тарифи на житлово-комунальні послуги в регіонах України (станом на початок серпня 2014 року)

ЖК  За даними моніторингу тарифів на житлово-комунальні послуги, що проводиться Державною інспекцією України з контролю за цінами по базових підприємствах усіх регіонів, протягом липня 2014 року відбулися зміни тарифів на послуги з теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення для населення та для бюджетних установ та інших споживачів.   Зміни тарифів для бюджетних установ та інших споживачів на послуги з теплопостачання:   - Рівненська область, м. Рівне, ТОВ «Рівнетеплоенергія» (за 1 гігакалорію..

ФПУ тримає на контролі зміни цін на споживчому ринку товарів і послуг та питання реалізації державної цінової політики

4f516d98c996a450   Питання доступності до продовольчих товарів, житлово-комунальних послуг, послуг транспорту і зв’язку, недопущення необ’єктивного зростання цін і тарифів на соціально значущі товари і послуги, посилення упереджуючого захисту купівельної спроможності громадян, і, зокрема, працюючої людини, додержання законодавства з питань реалізації державної цінової політики та його вдосконалення займають важливе місце в роботі ФПУ.  З метою запобігання підвищенню рівня бідності серед населення Федерація профспілок України тримає на контролі зміни..

На доручення Кабінету Міністрів України центральними органами виконавчої влади опрацьовано звернення профспілок щодо посилення контролю у сфері ціноутворення на соціально важливі товари та послуги

b850508fb300c17c64df6103b26e688d   Питання цінової ситуації в Україні та зниження купівельної спроможності громадян СПО об’єднань профспілок розглядалося наприкінці травня ц.р. Відповідно до пункту 2.1 Рішення СПО об’єднань профспілок від 26.05.2014 № 14-4 Кабінету Міністрів України було надіслано заяву СПО об’єднань профспілок «Про недопущення зниження рівня життя населення в умовах впровадження антикризових заходів та необхідність посилення Урядом контролю щодо державного регулювання цін і тарифів на соціально важливі товари та послуги»..

Антимонопольний комітет поінформував профспілки про результати перевірок, вивчення цінової ситуації на споживчому ринку

618-1 26 травня 2014 року питання цінової ситуації в Україні та зниження купівельної спроможності громадян розглядалося на засіданні СПО об’єднань профспілок . Відповідно до пункту 2.3 Рішення СПО об’єднань профспілок від 26.05.2014 № 14-4 було надіслано звернення до Антимонопольного комітету України з вимогою забезпечити: - контроль за узгодженими діями суб’єктів господарювання та дотриманням вимог законодавства про захист економічної конкуренції та регулюванням цін (тарифів) на товари, що виробляються (реалізуються)..

Питання щодо перегляду граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги обговорено на засіданні в НКРЗІ

kravcov 22 липня ц.р. в НКРЗІ відбулося засідання Робочої групи з розробки та удосконалення Граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги, на якому обговорювалися пропозиції Укртелекому щодо перегляду Граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги. У вказаному заході взяли участь представники НКРЗІ, Мінекономрозвитку України, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, ПрАТ «Фарлеп-Інвест», Укртелекому, Всеукраїнського об’єднання обласних організацій роботодавців у сфері телекомунікаційних та інформаційних технологій, Української Асоціації операторів..

Підвищення тарифів на залізничні перевезення пасажирів – під прицілом профспілок

1351865129 250x200   16 липня на виконання положення Генеральної Угоди щодо проведення обговорення проектів соціально важливих рішень органів виконавчої влади з профспілковою стороною в приміщенні Укрзалізниці відбулась нарада з обговорення мотивації підвищення тарифів на пасажирські перевезення залізничним транспортом. В засіданні прийняли участь представники СПО об’єднань профспілок, галузевих профспілкових організацій, фахівці апарату ФПУ, керівники та фахівці Укрзалізниці. Учасники засідання отримали інформаційно-довідкові матеріали про економічно-фінансовий стан пасажирських перевезень та шляхи покращення..

Пропозиції Профспілки працівників культури України щодо підвищення тарифів на перевезення пасажирів у внутрішньому сполученні

1   На початку липня ц.р. до СПО об’єднань профспілок звернулося Міністерство інфраструктури України щодо погодження проекту наказу Мінінфраструктури України «Про затвердження Тарифів на перевезення пасажирів, багажу і вантажобагажу залізничним транспортом у внутрішньому сполученні» (стосовно загального підвищення на 21% тарифів на перевезення пасажирів у всіх категоріях вагонів з 1 липня та 1 жовтня 2014 року, окрім СВ та поїздів Інтерсіті+ (IC+). З метою прийняття виваженого колегіального рішення, СПО..
Архiв
<< < Червень 2018 > >>