15 жовтня під стіни Кабміну!!!

15 10 km НІ бідності в Україні!!!  Зупинити антисоціальну агресію!!!  STOP наступу на трудові права!!!  Реформи на користь людей, а не олігархів!!!  За гідну працю і справедливу зарплату!!!  Людина праці найвища цінність країни!!!    З такими гаслами 15 жовтня профспілки пікетуватимуть Уряд в рамках дій за гідну працю та боротьби з бідністю. Рішення про проведення публічних акцій прийнято 7 жовтня на Всеукраїнському форумі профспілок «За гідну працю і..

Вимоги учасників Всеукраїнського форуму профспілок до Уряду

7 10   Вимоги  до Кабінету Міністрів України з питань захисту соціально-трудових і профспілкових прав та інтересів працівників   Профспілки виступають ПРОТИ:   1.Скорочення робочих місць і заморожування заробітних плат, пенсій. 2.Економії бюджетних коштів виключно за рахунок працюючого населення, пенсіонерів, членів їхніх сімей. 3.Підвищення цін та тарифів в умовах падіння реальних доходів. 4.Безправ’я людей у трудових відносинах, поширення нелегальної зайнятості без законного захисту та безпеки праці. 5.Позбавлення працівників і їхніх дітей санаторно-курортного лікування..

Резолюція Всеукраїнського форуму профспілок

IMG 9433 Ми, учасники Всеукраїнського форуму профспілок «За гідну працю і добробут людини», розуміємо, але вкрай занепокоєні складною фінансово-економічною ситуацією в країні. Коли в нашу домівку прийшла біда і держава знаходиться в стані фактичної війни, працівники не просто туго затягнули свої паски, а власноруч, за власним бажанням, віддають останню копійчину воїнам, які захищають суверенітет та територіальну цілісність України. Водночас профспілки обурені черговими спробами урядовців обмежити права працюючих..

РІШЕННЯ ФОРУМУ. Профспілки висунули вимоги до Уряду та оголосили час і місце акції протесту

ФР   Учасники Всеукраїнського форуму профспілок ухвалили текст Резолюції, у якій висловили занепокоєність складною фінансово-економічною ситуацією в країні.   «Наразі державна соціальна політика далека від конституційних норм – в її основу замість суспільно прийнятних державних соціальних стандартів гідного життя і гідної праці покладено ідею соціальних мінімумів виживання, наслідком чого стане подальше зубожіння українських громадян, - наголошується у документі. - Наочними прикладами антисоціальної політики є підвищення в поточному році..

ФОРУМ. Профспілки закликають владу до соціального діалогу

Форум1   Невідкладно розпочати діалог з соціальними партнерами для визначення практичних завдань, строків, індикаторів та механізмів реалізації основної мети реформ – досягнення європейських стандартів життя, передусім у сферах зайнятості, оплати, безпеки праці, оподаткування, соціального розвитку, ефективного виробничого та трудового потенціалу країни, для успішної конкуренції на світових ринках, закликали Уряд учасники Всеукраїнського форуму профспілок «За гідну працю і добробут людини», який відбувся 7 жовтня у Києві.   У роботі форуму..

Де ж те світло, в кінці тунелю?

rob   7 жовтня, у Всесвітній день боротьби за гідну працю, в м.Івано-Франківську відбулося засідання постійно діючої робочої групи обласної тристоронньої соціально-економічної ради (далі –ТТСЕР), в якому  взяли участь:  від органів виконавчої влади -  Я.Ульванська, заступник директора департаменту соціальної політики облдержадміністрації, заступник співголови ТТСЕР, О.Гринів, заступник начальника управління праці департаменту соціальної політики облдержадміністрації - начальник відділу, керівник секретаріату ТТСЕР; від Ради профспілок області - В.Уєвич, перший заступник..

Зустріч профактиву Черкащини з керівниками області до Всесвітнього дня дій за гідну працю

DSC05402   6 жовтня 2014 року у приміщенні Федерації профспілок Черкаської області відбулася зустріч профспілкового активу області з керівниками області – головою обласної ради Валентиною Коваленко та головою облдержадміністрації Юрієм Ткаченком, під час якої представниками галузевих профспілкових об’єднань області було обговорено питання соціально-економічної ситуації в області й завдання профспілок щодо захисту прав її членів, а також озвучені головні проблемні питання їхньої..

ПАУ – за гідну працю!