У профспілок - великий потенціал

464d859232cb0872834995cca0eb3077b0bb7002   Всеукраїнська попереджувальна акція протесту профспілок, яка відбулась 15 жовтня під стінами Кабінету міністрів України, зібрала майже 5 тис. трудящих з усіх регіонів України - представників профспілок більш ніж 60 галузей економіки і бюджетної сфери. Протест не мав ніякого політичного забарвлення і носив виключно мирний характер. Учасники акції делегували профспілкових парламентарів до КМУ, Верховної Ради та Адміністрації Президента України, щоб вручити представникам владних структур вимоги спілчан. Групу,..

АКЦІЯ. Профспілки: законодавча влада повинна враховувати права та інтереси людини праці

ПОХ   15 жовтня делегація повноважних представників профспілок, склад якої було затверджено під час Всеукраїнської попереджувальної акції профспілок, вручила у Верховної Раді України звернення учасників акції до вищого законодавчого органу держави.   Прокоментувати цю подію ми попросили керівника делегації заступника Голови ФПУ Сергія Кондрюка. - Профспілкову делегацію в Верховної Раді України прийняли Голова парламентського Комітету з питань соціальної плітки та праці Петро Степанович Цибенко і заступник керівника апарату..

АКЦІЯ. Профспілки вимагають від Уряду зупинити антисоціальний наступ

АК «Реформи на користь людей, а не олігархів!», «Зупинити антисоціальну агресію!», «Надійна робота і гідна зарплата – це європейський шлях», «Економія на зарплаті працівників – антидержавна!», «Мільйони українців чекають від реформ роботи і зарплати, а не соціальних обрізань», - ці та аналогічні лозунги стали домінуючими під час Всеукраїнської попереджувальної акції протесту профспілок, яка відбулась 15 жовтня під стінами Кабінету міністрів України. Профспілки пікетували будинок Уряду у рамках..

Телеканал 112-Україна. Активісти профспілок пікетують Кабмін (відео)

mqdefault   Для перегляду натисніть ТУТ

Телеканал 1+1. Профспілки пікетували будівлю Уряду (відео)

mqdefault   Для перегляду натисніть ТУТ

Телеканал TVi. Пікет профспілок (відео)

mqdefault   Для перегляду натисніть ТУТ

Телеканал Київ. Представники профспілок пікетували будівлю Кабміну (відео)

mqdefault   Для перегляду натисніть ТУТ

Телеканал Перший (Росія). В центрі Києва пройшла нова масова акція протесту (відео)

mqdefault   Для перегляду натисніть ТУТ

Телеканал Zik (Львів). Профспілки з усієї країни вимагали підвищення зарплат (відео)

Архiв
<< < Січень 2018 > >>